Szukaj
Program z gatunku idiotycznych. Ale obecnie głupota najlepiej się sprzedaje.
niewątpliwie Tyszka w modowej branzy znaczy wiele jako fotograf, niestety po tym programie (no - odcinku ) muszę ze smutkiem stwierdzić, iż nie powinien. Jedni są medialni, drudzy niekoniecznie Wojewódzcy, a Tyszka chyba za bardzo chciał być WOW albo taki jest - co znaczy iż ta branża cała jest taka WOW niestety.
Obejrzałem z ciekawości. Sam program jak i całe TeWu N kretyneria z deliliadą. Taka Telewizja Trwam tylko nawiedzona w drugą stronę.
Tyszka natomiast - z jego strony to wynika - robi zdjęcia ciekawe.
Mnie martwi co innego...
I skąd tu potem brać pięne duchowo i cieleśnie kobiety. Słowo "modelka" kojarzyć się będzie z pustą, plastikową dupą. A ja przed obiektywem chciałbym mieć nie tylko ciało ale i duszę - chciałbym fotografować KOGOŚ a nie COŚ. Jestem na MaxModels od jakiegoś czasu ale tam też pewnie te ciekawe osobowości giną w gąszczu matołkowatych lafirynd. I nie mówię tu o obyczajowości, bo nawet prostytutka może być cudowną i mądrą kobietą, ale o pustce, o miałkości, o plastikowatej tępocie.
I co tu zrobić....
Poczekaj na odcinek, w którym będą już robić sesje zdjęciowe. Czyli już po castingach. Ciekawe czy Tyszka będzie to robił czy inny fotograf...
D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów
On jest w jury, a z tego co widziałem w wersji amerykańskiej jury nie angażuje się w sesje, jest tylko od oceniania.
Raaaany, ludzie! Przecież takie programy nie są od wybierania modelek, tylko od zabawiania publiczności..
Osoby które mają predyspozycje już dawno zostały zgarnięte przez dobre agencje.
Takie programy mają dwie następujące funkcje:
- danie ubawu widzom kosztem ludzi, którzy się zgłoszą
- wypromowanie osób zasiadających w jury (kto do tej pory wiedział, jak wygląda Tyszka?)
Tylko bardzo silne i bardzo przebojowe osoby wśród uczestników programu wyjdą z tego zwycięsko. Niekoniecznie będą to osoby z predyspozycjami
Zwłaszcza, jeśli w programie głosują widzowie - wtedy o predyspozycjach w ogóle zapomnijmy.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-09-2010 o 11:37 Powód: orto.
Skontaktuj się z nami