Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Sąsiadka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grabasimo Zobacz posta
    ciekawy high key.
    Proszę Cię. Naprawdę?

Domyślnie

Jest coś w tym secie, co każe mi wierzyć, że nie były to pstryki ambitnego nooba. Nie uważam tej sesji za porażkę (prócz ostatniego zdjęcia, do którego mnie nikt nie przekona).
    Pozdrawiam autora
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Modelką była moja przyjaciółka Justyna
    A co Ona na to, podobały jej się te zdjęcia?

Domyślnie

Przepraszam za absencję, ale mam w domu remont generalny, rzadko tykam się innych rzeczy niż szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla
    Jednemu podoba się przepał, innemu nie, jeszcze komu innemu podoba się duży kontrast, nietypowa kompozycja, każdy robi zdjęcia, tak jak ma w głowie poukładane, ja mam akurat tak poukładane...
    Zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to miszczostwo śfiata, ale czymś trzeba się wyróżniać...
    Pozdrawiam wszystkich, którzy się mądrowali w tym wątku...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Mi się zwyczajnie nie podoba. Przepały i duże kontrasty są czasami... "artystyczne" i podkreślają styl fotografa. Tutaj te zdjęcia są po prostu przepalone, przekontrastowane i i modelka ma twarz rozmemłaną obróbką.
    Nie ma w tych zdjęciach niczego na czym mogę zatrzymać wzrok. I sorry ale stylem/obróbką przypominają mi zdjęcia ze stron typu fotka.pl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Mi się zwyczajnie nie podoba. Przepały i duże kontrasty są czasami... "artystyczne" i podkreślają styl fotografa. Tutaj te zdjęcia są po prostu przepalone, przekontrastowane i i modelka ma twarz rozmemłaną obróbką.
    Nie ma w tych zdjęciach niczego na czym mogę zatrzymać wzrok. I sorry ale stylem/obróbką przypominają mi zdjęcia ze stron typu fotka.pl.
    właśnie,
    a co do tłumaczenia autora - zgadzam się, fotografia jest subiektywna, ale...
    decydując sie na pokazywanie swoich prac trzeba liczyć się z różnymi punktami widzenia odbiorców, ważna jest umiejętność "obronienia" swojego "dzieła" uzasadnienia, uargumentowania, rzeczowego, a nie bo taki mam styl - bo to mnie na przykład nie przekonuje w przypadku tylu rażących udziwnień
    pozdrawiam
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missbizarre Zobacz posta
    właśnie,
    a co do tłumaczenia autora - zgadzam się, fotografia jest subiektywna, ale...
    decydując sie na pokazywanie swoich prac trzeba liczyć się z różnymi punktami widzenia odbiorców, ważna jest umiejętność "obronienia" swojego "dzieła" uzasadnienia, uargumentowania, rzeczowego, a nie bo taki mam styl - bo to mnie na przykład nie przekonuje w przypadku tylu rażących udziwnień
    pozdrawiam
    Moim zdaniem, decydując się na pokazywanie swoich prac, trzeba liczyć się, przede wszystkim, z własnym punktem widzenia. Nie pokazuję zdjęć po to, żeby zbierać achy i ochy, tylko, żeby pokazać jakąś wizję...A że to się nie wszystkim podoba, to nic na to nie poradzę...Dla niektórych, Sex Pistols jest najlepszą kapelą na świecie, dla innych - Metallica, w tym przypadku, ja jestem Sex Pistols...
    Ale zaintrygowały Cię te zdjęcia?
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Ale zaintrygowały Cię te zdjęcia?
    Nie.

Domyślnie

Nie.
    Ranisz moje serce...
    Pozdrawiam...