4 i 6 świetne.możę się nie znam,nie jestem pro jak ci co tu szaleją ale mi się podoba
Szukaj
4 i 6 świetne.możę się nie znam,nie jestem pro jak ci co tu szaleją ale mi się podoba
zdecydowanie za dużo bluru !
Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF
Za dużo tego, za dużo tamtego... bzdura...
Ja twierdzę, że masz swój styl, i zazdroszczę Ci tego, że nie robisz zdjęć pod publikę tylko wg swojej wizji. Zazdroszczę tego, że trwasz w tym niezłomnie i tego, że nie musisz słuchać innych. I jeszcze jedno - wiem, że zdjęcia i obróbka nie są przypadkowe, a "podobanie się" to tylko kwestia gustu. I szacuneczek. I tyle![]()
Mnie się też nie podoba ten styl, tzn, też uważam, że za dużo tu przepaleń i za wysoki kontrast, jakoś nie leży mi taka konwersja, cóż taka opinia oglądacza, ale jeżeli tobie pasuje to OK.
Natomiast przyznaję, że podobają mi się te zdjęcia pod względem kompozycji, ustawienia modelki, może poza 1.
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
styl stylem, ale przepalenia, przeostrzenia i blurowanie to przynajmniej o jedno za dużo, a nawet o dwa
weź sobie wydrukuj kilka swoich zdjęć o ile już tego nie zrobiłeś i ciekawa jestem czy nadal Ci sie podoba?
mnie by sie nie podobało, ale to oczywiście tylko moja opinia
U born unique don't die as a copy...
Bardzo osobliwe te zdjęcia, lecz jestem bardzo na tak. Obróbka taka ostra ze hej. Coś w tym jest.
Baaardzo wszystkim dziękuję za opinie, a przede wszystkim, za tak liczne odwiedzinySkoro moje prace wzbudzają tak skrajne reakcje, to musi być dobrze
Najgorzej by było, jak by przeszły bez echa...
![]()
Moim zdaniem ta obróbka jest okropna, na 6 zamiast twarzy widzę białą plamę (mam kiepską matrycę w laptopie ale to już swoją drogą...). 3 - szyja i głowa po lewej to białe pole, na 4 widzę twarz ale ta odwrócona głowa i oczy patrzące "gdzieś tam", mnie to nie przekonuje set mi się totalnie nie podoba. Próbuję sobie wyobrazić zdjęcie 1 bez tej obróbki i może by mi się nawet spodobało ale w obecnej formie jak dla mnie odpada.
ciekawy high key. milo sie oglada i sasiadeczka b. ciekawa.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami