Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Smierc fotografa!

http://www.rte.ie/news/2010/0831/kerry.html

Zginal podczas pleneru na jednej z piekniejszych wysp Irlandii, podczas zdjec na klifach.....ech jak pomysle ze bede znowu wychylal sie patrzac w wizjer to mnie ciarki przechodza!

Domyślnie

Nie wiem czy zauważyliście ale ostano co chwila ginie jakiś fotograf... była już Sycylia i jeszcze jakiś kraj, teraz Irlandia...
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Nie wiem czy zauważyliście ale ostano co chwila ginie jakiś fotograf... była już Sycylia i jeszcze jakiś kraj, teraz Irlandia...
    Wiesz ja sam mialem nieraz takie ekstremalne sytuacje, raz jechalem w dol po klifach to aparat skonczyl szklem na skalach (obiektyw do serwisu) ale bylo warto, nie spadlem
    czesto zapatrzony w wizjer wychylam sie niebezpiecznie.....ech trzeba zaczac myslec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (..)
    czesto zapatrzony w wizjer wychylam sie niebezpiecznie.....ech trzeba zaczac myslec
    Dlatego przydał by się uchylany LCD z LV

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Zrobił zdjęcie życia ?!
    Ostatnio edytowane przez wlopis ; 02-09-2010 o 05:48
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    http://www.rte.ie/news/2010/0831/kerry.html

Zginal podczas pleneru na jednej z piekniejszych wysp Irlandii, podczas zdjec na klifach.....ech jak pomysle ze bede znowu wychylal sie patrzac w wizjer to mnie ciarki przechodza!
    Jak to było? Aha - siedzi Janko Muzykant, gapi się na pasące się krowy i rozmyśla:
    - Chopin - nie żyje. Mozart też. Beethoven umarł... Kurdę, i ja też się coś źle czuję...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Będąc w Pieninach na Sokolicy, też widziałem kilku ambitnych fotografujących, którzy koniecznie
    chcieli sfotografować słynną sosnę z jeszcze lepszej perspektywy, niż widnieje na tysiącach
    widokówek.Całe szczęście, nie było na to aprobaty osób to obserwujących.
    "Raz się żyje" , jak powiedział pewien mój znajomy , wypijając na tzw.odjazd z wesela, dwie szklanki
    wódki.Gapiów było sporo i nawet orkiestra mu grała.
    Blog

Domyślnie

W sumie to nie wiadomo czy spadł czy mu ktoś pomógł...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

to nie pierwszy przypadek w IE
    Jak mieszkałem w pobliżu Cliffs of Moher to mąż tak żonę ustawiał do zdjęcia, że ta nie zauważyła krawędzi klifu i spadła z kilkudziesięciu metrów w dół, kto był ten wie jak tam jest wysoko.

"Niestety" zmarła dopiero w drodze do szpitala - powinno to być przestrogą dla radosnych pstrykaczy lekceważących wszelkie znaki zakazu ;-( ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    Cliffs of Moher
    Musimy być chyba sąsiadami bo ja mieszkam w Country of Moher

Sorki, nie mogłem się powstrzymać.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów