Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Powroty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Mnie Michal chodzi o te obloczki idealne w kolorze gor i nad samymi szczytami. Ich nie rozumiem i zastanawiam sie co to, badz moze cos skopales przez nieuwage.
    To są właśnie obłoczki jak to nazwałeś, które się tworzą - a mają taki kolor jak góry bo pada na nie światło wschodzącego z lewej strony słońca
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ależ się dzieje w tym kadrze, pięknie pokazana wieloplanowość, może faktycznie trochę bym zdjął z zielonego
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

zbyt dużo tego nasycenia barwami - zdejmij ociupinę - zęby bolą a sam kadr bardzo fajny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    To są właśnie obłoczki jak to nazwałeś, które się tworzą - a mają taki kolor jak góry bo pada na nie światło wschodzącego z lewej strony słońca
    Albo odbija od gór. No popatrz ile to sie trzeba uczyc Dzieki.

Domyślnie

Zupełnie niepotrzebnie poszedłeś w "landrynę", a szkoda...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ja to miejsce zapamiętałem tak jak to widać na pierwszej fotografii,
    niemniej bardzo Was proszę - troszkę mniej nasycenia zieleni i nie tylko

Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Michal moge byc z toba szczery? Pewnie, ze tak...

Pierwsze co Mi sie cisnelo na usta po obejrzenu foty to: O kur#a! Zai&iste.... a jak zobaczylem autora zdjecia to: Ostry ty chooyo! Sorry ale taka pierwsza rakcja... wiec oszczedze sobie opisywania zdjecia...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Pierwsze co Mi sie cisnelo na usta po obejrzenu foty to: O kur#a! Zai&iste.... a jak zobaczylem autora zdjecia to: Ostry ty chooyo! Sorry ale taka pierwsza rakcja... wiec oszczedze sobie opisywania zdjecia...
    I wszystko jasne - my to się jednak rozumiemy - ziomale
    Zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Michal moge byc z toba szczery? Pewnie, ze tak...

No i ja tez. Masz na tyle doswiadczenia, ze niepotrzedne te cale moje uwagi. Tak bylo i juz przyjmuje.
    Na poczatku myslalem, ze cos pokreciles. Sorry.

Domyślnie

Nie moje kolorki nawet po poprawce, ale kadr jest zarąbisty no i światło.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów