Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Powroty ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

mialem tu nie pisac juz ale nie wytrzymalem powiem tylko ...
    ostry taka zielen to tylko na sukienkach jest co masz na trawie , chodze po polach caly czas i cos wiem . Bez urazy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    ...ostry taka zielen to tylko na sukienkach jest co masz na trawie , chodze po polach caly czas i cos wiem . Bez urazy .
    Nie te pola, nie ta wysokość, brak rosy i specyficznego klimatu Pienińskich pół, dzień w dzień zraszanych mgłą z nad Dunajca
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

maniak666
    Gość

Domyślnie

Noo Panie... Dowaliłeś nieziemsko. Siedzę i gapię się w monitor, a żona krzyczy-zamknij paszczę człowieku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Nie te pola, nie ta wysokość, brak rosy i specyficznego klimatu Pienińskich pół, dzień w dzień zraszanych mgłą z nad Dunajca
    Mozliwe ze tak bylo nie neguje tego ale ta zielen wali po oczach ........... mz

Domyślnie

No ja tez w lekkim szoku! Chopie....pokozoles!

Domyślnie

widok uroczy, zdjęcie też ładne choć uważam, że takie "podkręcone" foty, czy jak to się tam mówi, są mniej wartościowe, szczególne w przypadku pejzażu

Domyślnie

Bardzo lubię to miejsce, choć muszę przyznać, że nigdy nie było mi go dane oglądać o wschodzie - jest świetnie. Druga wersja z mnie "oczoj...: dołem lepiej mi się ogląda.

Domyślnie

Kolorki może minimalnie za neonowe, ale za kadr to czysta zawiść w człowieku zbiera

Domyślnie

Widok zajefajny, kadr super, światełko gra, ale jakbyś przebudował trochę tę zieleń to naprawdę bym się ucieszył.
    LED ZEPPELIN

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów