Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Powroty ...

Domyślnie Powroty ...

... zwłaszcza z urlopu bywają ciężkie.
    Właśnie wróciłem z krótkiego urlopu.

Wyjazd typowo turystyczno/wypoczynkowy – niemniej nie byłbym sobą gdybym paru karów nie spróbował zrobić.
    Na dobry początek moje jakże ukochane Pieniny, dokładnie widok na Tatry Słowackie z okolic wsi Sromowce Wyżne.

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja pierdziele ale dowaliłeś!!!!!!!
    Jaki kolor,kadr, świetne!!!!!
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Troche jakby 'odklimatyzowane' wlasnie poprzez jaskrawy kolor dołu. I nie bardzo wiem co sie dzieje nad szczytami gor.
    Kadr rewelacyjny.
    No klimatu mi jedynie brak w calości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Troche jakby 'odklimatyzowane' wlasnie poprzez jaskrawy kolor dołu. I nie bardzo wiem co sie dzieje nad szczytami gor.
    Nad szczytami tworzą się pierwsze obłoki/chmurki, które zapewne pokażę na zbliżeniu. To jest chwilę po wschodzie słońca, z lewej pada światło na Tatry
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 23-08-2010 o 08:34 Powód: ort. "pokarzę"
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Super, chociaż... może spróbowałbym kadrować minimalnie bardziej w prawo. Środkowy "pas" ścierniska byłby idealnie pośrodku, od lewej krawędzi kadru odsunęłyby się kupki siana. Wydaje mi się że było by perfekcyjnie, co nie zmienia faktu ze i tak już niemal jest
    Kolory są chyba trochę za bardzo nasycone i ocieplone.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Super zdjęcie! Bardzo fajny kadr. Z kolorami dołu może trochę przesadziłeś. Może też odrobinę za jasno na dole. Nie zmienia to faktu, że bardzo przyjemne zdjęcie.

Domyślnie

Bardzo się podoba !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

swietny kadr i piękne miejsce - zielenie trochę elektryczne zdjąłbym z 10% selektywnie nasycenia, ale widok nieprzeciętny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Nad szczytami tworzą się pierwsze obłoki/chmurki, które zapewne pokarzę na zbliżeniu. To jest chwilę po wschodzie słońca, z lewej pada światło na Tatry
    Mnie Michal chodzi o te obloczki idealne w kolorze gor i nad samymi szczytami. Ich nie rozumiem i zastanawiam sie co to, badz moze cos skopales przez nieuwage.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów