Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Kaczuszka:)

Oszczędny w słowach Awatar KOZI2000
    Miasto
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

poprawne naświetlenie i kompozycja zależy od Ciebie a nie od modelki. To twoje błędy a nie kaczki. Nie widzę obelg w tym wątku. Pozdrawiam.
    | D90 | MB-D80 | N35 1.8 | N50 1.8 | N18-105 VR | N70-300 VR | Benro A-500EX + BH2 | Naneu Alpha-L |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Do tego możesz poczytać słownik i zapoznać się z zasadami ortografii.
    proszę sobie uważać ze słowami widzę że na tym forum są strasznie nie miłe osoby ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domyślnie

Droga Księżniczko, proszę nie krzyczeć i uważać na własne słowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KOZI2000 Zobacz posta
    poprawne naświetlenie i kompozycja zależy od Ciebie a nie od modelki. To twoje błędy a nie kaczki. Nie widzę obelg w tym wątku. Pozdrawiam.
    to mam rozumieć że tylko i wyłącznie chodzi o naświetlenie i kompozycje o nic więcej tak ??chciałabym dowiedzieć się naprawdę czegoś konkretnego i bardzo byłabym za to wdzięczna pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1ufo Zobacz posta
    proszę sobie uważać ze słowami widzę że na tym forum są strasznie nie miłe osoby ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale przynajmniej szczere

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

A ja ponownie proszę o przyswojenie zasad polskiej pisowni. I nie wrzeszcz tak... już późno, sąsiadów pobudzisz.

[edit]

to mam rozumieć że tylko i wyłącznie chodzi o naświetlenie i kompozycje o nic więcej tak ??chciałabym dowiedzieć się naprawdę czegoś konkretnego i bardzo byłabym za to wdzięczna pozdrawiam
    A co to jest jak nie konkrety? Matko jedyna...
    Ostatnio edytowane przez swider ; 21-08-2010 o 23:28
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Oszczędny w słowach Awatar KOZI2000
    Miasto
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Nie masz tak rozumieć. Koledzy wytknęli rażące błędy, nie bardzo kumam po co wstawiałaś to zdjęcie jeżeli nie jesteś przygotowana na krytykę. Mądry człowiek uczy się na błędach. Jeżeli liczyłaś tylko na pochwały i zachwyt Twoimi zdjęciami to nie to forum.
    | D90 | MB-D80 | N35 1.8 | N50 1.8 | N18-105 VR | N70-300 VR | Benro A-500EX + BH2 | Naneu Alpha-L |

Domyślnie

ptak zasloniety, w cieniu, ledwo go widac... wybierz sie na kaczke jeszcze raz i zrob cos w tym stylu...:
    http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=153091
    i http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=153406
    a bedzie lepiej
    ...i nikt nie mowil ze bedzie latwo :P
    pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KOZI2000 Zobacz posta
    Nie masz tak rozumieć. Koledzy wytknęli rażące błędy, nie bardzo kumam po co wstawiałaś to zdjęcie jeżeli nie jesteś przygotowana na krytykę. Mądry człowiek uczy się na błędach. Jeżeli liczyłaś tylko na pochwały i zachwyt Twoimi zdjęciami to nie to forum.
    jestem przygotowana na krytykę lecz nic od nich konkretnego się nie dowiedziałam oprócz tego że zdjęcie nijakie że mam poprawić pisownie oraz że tylko niedoświetlone i zła kompozycja sądziłam że dowiem się coś jeszcze więcej ........

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów