Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: 40 dychy

Domyślnie

forum dalej utrzymuje swój duży poziom dyskusji
    natomiast brakuje wielu starych użytkowników ....
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Ale przyznasz Jacku,że to forum to już nie to samo
    Zawsze się tak mówi a później żałuje, że nie ma świeżej krwi, która podoła sama ponieść na swych barkach tego co STARZY juz nie mogą, nie chcą, brak im czasu lub chęci... Nie narzekaj bo mam sporo zainteresowań i sporo for odwiedziłem (polsko języcznych) a to jest serio na poziomie. Oby takowe pozostało. Pozdrawiam tych Starych jak i Nowych z otwartymi umysłami.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

ewolucja forum potwierdza moją tezę o ewolucji fotografii w kierunku pełnej demokratyzacji. Pamiętacie zapewne, jak w lutym pisałem, że od kwietnia do lipca 2010 będzie miała miejsce największa w historii świata sprzedaż lustrzanek. Późniejsze wydarzenia w pełni potwierdziły moje słowa i historia przyznała mi rację ...

A w przyszłości będzie tylko więcej i więcej oraz lepiej i lepiej ... Na razie śmiejecie się z fotografii na nk i innych portalach. Ale nie pośmiejecie się zbyt długo. Ci ludzie na początku muszą się wyszaleć małpkami, ale efekt konkurencji przez porównanie zadziała błyskawicznie, jak tsunami i odmieni obraz fotografii na zawsze ...
    Ostatnio edytowane przez UBoot ; 19-08-2010 o 09:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta

A w przyszłości będzie tylko więcej i więcej oraz lepiej i lepiej ... Na razie śmiejecie się z fotografii na nk i innych portalach. Ale nie pośmiejecie się zbyt długo. Ci ludzie na początku muszą się wyszaleć małpkami, ale efekt konkurencji przez porównanie zadziała błyskawicznie, jak tsunami i odmieni obraz fotografii na zawsze ...
    Śmiem wątpić. Jeśli ktoś nie potrafi skadrować zdjęcia zwykłą małpką, to nawet najbardziej zaawansowany technologicznie aparat mu w tym nie pomoże.
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

otóż mylisz się, Stacher - jak ktoś kupi lustrzankę, to się też bardziej zainteresuje tym, co robi ...

p.s.: czy ktoś z rozsądniejszych moderatorów mógłby przywrócić mój post powyżej ?
    Ostatnio edytowane przez UBoot ; 19-08-2010 o 11:54

Domyślnie

otóż mylisz się, Stacher - jak ktoś kupi lustrzankę, to się też bardziej zainteresuje tym, co robi ...
    niekoniecznie. Mam znajomego, któremu nie wychodziły zdjęcia z wakacji. Więc zakupił lustrzankę, Olka 410. Ale zdjęcia mu dalej nie wychodziły. Przyszedł do mnie po poradę. Gdy zacząłem mu, rzecz jasna z grubsza, wyjaśniać sprawy ISO, GO, zdjęć po światło i doświetlania pierwszego planu, stwierdził, że o nie dla niego. Sprzedał Olka i kupił bardziej wypasionego kompakta. Z większą ilością programów tematycznych.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

miron ... ja tak mam zawsze, gdy rozmawiam z kobietami ... gdy im mówię o ZASADZIE, to one zaraz walą mi jakimś przykładem w stylu "a właśnie, że nieprawda, bo moja koleżanka ma znajomą które\a ..." itd. ...
    Ja wtedy cierpliwe tłumaczę: "tak, Kasiu, zgadza się. Ale JA mówię o ZASADACH, a ty o jakimś szczególnym przypadku" ...

I wtedy Kasia mówi mi "jakiś TY mądry!", po czym rzuca mi się w ramiona i o nic już nie pyta ...

Domyślnie

I wtedy Kasia mówi mi "jakiś TY mądry!", po czym rzuca mi się w ramiona i o nic już nie pyta ...
    Serio?
    Na mnie Kasia zwykle krzyczy wtedy, że jestem nieżyciowy i się wymądrzam i w ogóle jej nie słucham. Po czym się obraża.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

jak kobieta czuje, że jest przy niej MĘŻCZYZNA, to nie ośmieli się krzyknąć ...
    trzeba ją tylko przytulać i pieścić ...

Domyślnie

jak kobieta czuje, że jest przy niej MĘŻCZYZNA, to nie ośmieli się krzyknąć ...
    trzeba ją tylko przytulać i pieścić ...
    Uboot jesteśmy na forum fotograficznym, a nie na jakiejś erotycznych wyznaniach co trzeba robić z kobietą
    Zmierzając do meritum wątku,
    jak ktoś kupi lustrzankę, to się też bardziej zainteresuje tym, co robi ...
    Wątpie by tak się stało, mam 2-óch znajomych z lustrzankami i owi znajomi dalej pstrykają zdjęcia jakby nigdy nic, dla nich różnicą jest tylko to, ile aparat ma pixeli i że jest trochę większy
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-08-2010 o 00:15 Powód: orto. ("ów znajomi")

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów