Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: 40 dychy

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Więc tak:
    -Nie wszyscy muszą pisać...zwłaszcza głupoty ...a nawet lepiej, że nie wszyscy piszą bo nie szło by tego przerobić
    -Nie każdy zarejestrowany jest miszczem fotografiki, więc nie wymagajcie żeby każdy się rozpisywał.
    -Osobiście znam wielu takich, którzy forum czytają...niektórzy od dechy, do dechy...zarejestrowali się lata temu, a mają po kilka postów...są więc aktywnymi uczestnikami forum, ale biernymi - należy ich z tego powodu przekreślać? Imho, nie...dla nich forum jest kopalnią wiedzy i jak mówią niektórzy, normalnym miejscem w sieci, które nie męczy
    -Forum jest to samo...natomiast niektórzy ludzi się zmienili
    -Ja, dzięki forum, poznałem kilkaset osób osobiście, a tysiące on line. Zdobyłem sporo wiedzy...nie tylko z dziedziny fotograficznej
    -Dla mnie kwintesencją forum są plenery, zarówno forumowe, jak i grupowe...a te organizujemy w sporych ilościach...kto nie uczestniczy, niech żałuje...(ciii...w tajemnicy powiem, że cóś się szykuje)
    -Forum jest takie, jakie sami tworzymy, więc zamiast marudzić trzeba coś robić żeby było jeszcze lepiej
    -Dawne czasy nie wrócą, forum z 2004 roku było miejscem spotkań grupki zapaleńców. Obecnie jest już prawie instytucją społeczną
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    -Dla mnie kwintesencją forum są plenery, zarówno forumowe, jak i grupowe...a te organizujemy w sporych ilościach...kto nie uczestniczy, niech żałuje...(ciii...w tajemnicy powiem, że cóś się szykuje)
    Jeśli o tą tajemnicę chodzi, to już nie jest tajemnicą
    Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Na pewno wkrótce plener w Karkonoszach. Już go przyrządzamy od kuchni
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Może któryś moderator mógłby podać liczbę osób zalogowanych w ciągu ostatnich 2tyg/miesiąca? Może wiadomo by było ilu ukrywa się biernych czytaczy.
    Jestem leniwy, ale z tym walczę.
    Nie chce mi się włączyć komputera, ale jednak znajduje w sobie tyle siły, żeby go włączyć.

Domyślnie

Właśnie!!! A potem ich zbanujemy, albo coś wreszcie napiszą! Wredni bierni czytacze...

Dawać widły i pochodnie!!!
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Pewnie nikt nie zauważył w tym tłumie, ale jest nas już 40909
    Kurczę...ja rejestrowałem się na forum było nas niecałe trzy stówki...ech, czasy
    bo w sumie na te czasy fotografia staje sie coraz bardziej powszechna i lubiana. za niedlugo to wiekszac z nas nie bedzie mogla wybic sie z tlumu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Właśnie!!! A potem ich zbanujemy, albo coś wreszcie napiszą! Wredni bierni czytacze...

Dawać widły i pochodnie!!!
    Oj, Teodorze...
    Kto z Mieciem wojuje, ten od Miecia ginie...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Ja tam widłami nigdy nie wojowałem, to jest broń mi obca. Ja wojowałem językiem, co się niektórym nie potrafiącym odpowiedzieć nie podobało.

I oczywiście (uwaga nie dla Ciebie, bo Ty czytasz świadomie) w moim apelu o widły i pochodnie jest sporo - nomen omen - palącej i ostrej ironii!
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Nie wiem jak było kiedyś bo mnie Tu nie było jak forum powstawało .
    Natomiast cieszę się że istnieje miejsce gdzie można porozmawiać nie otwierając nawet gęby
    ... a tak poważnie to dużo przyszło ale i sporo też już ludzi nie widzę na forum od chwili kiedy się zarejestrowałem ...
    Mam nadzieję że forum będzie dalej istniało i to nie tylko dla zasady "by było" .
    Pozdrawiam Serdecznie Gadas
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    bo w sumie na te czasy fotografia staje sie coraz bardziej powszechna i lubiana. za niedlugo to wiekszac z nas nie bedzie mogla wybic sie z tlumu
    Żeby nie skłamać, odkąd wyszedł d5000 i cena d3000 poszła dość mocno w dół, 4 moich znajomych kupiło sobie ten drugi model.
    Oczywiście poza lepsza jakością zdjęć ich fotografie nie różnią się niczym od tych wykonanych małpkami, ale jednak na weselu "u kuzynki" przynajmniej na kilku szyjach wisi czarno żółty pasek- nie wspominając o kilku czarno-czerwonych

Jakiś czas temu rozmawiałem ze znajomym o postępie w sprzęcie fotograficznym i jego wpływie na zawód fotografa.
    I współczuje w tej chili zawodowym fotografom (starej daty). Kiedyś był to zawód rzadki, wręcz prestiżowy. Chyba nie przegnę jeśli powiem że porównywalny z zawodami wolnymi. Dzisiaj każdy może mieć swoją własną ciemnię na HDD.
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StachersDTR Zobacz posta
    Kiedyś był to zawód rzadki, wręcz prestiżowy...
    parafrazując pewne powiedzenie:
    kiedyś był pan fotograf, teraz jest pan i fotograf.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów