Więc tak:
-Nie wszyscy muszą pisać...zwłaszcza głupoty...a nawet lepiej, że nie wszyscy piszą bo nie szło by tego przerobić
-Nie każdy zarejestrowany jest miszczem fotografiki, więc nie wymagajcie żeby każdy się rozpisywał.
-Osobiście znam wielu takich, którzy forum czytają...niektórzy od dechy, do dechy...zarejestrowali się lata temu, a mają po kilka postów...są więc aktywnymi uczestnikami forum, ale biernymi - należy ich z tego powodu przekreślać? Imho, nie...dla nich forum jest kopalnią wiedzy i jak mówią niektórzy, normalnym miejscem w sieci, które nie męczy
-Forum jest to samo...natomiast niektórzy ludzi się zmienili
-Ja, dzięki forum, poznałem kilkaset osób osobiście, a tysiące on line. Zdobyłem sporo wiedzy...nie tylko z dziedziny fotograficznej
-Dla mnie kwintesencją forum są plenery, zarówno forumowe, jak i grupowe...a te organizujemy w sporych ilościach...kto nie uczestniczy, niech żałuje...(ciii...w tajemnicy powiem, że cóś się szykuje)
-Forum jest takie, jakie sami tworzymy, więc zamiast marudzić trzeba coś robić żeby było jeszcze lepiej
-Dawne czasy nie wrócą, forum z 2004 roku było miejscem spotkań grupki zapaleńców. Obecnie jest już prawie instytucją społeczną![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami