Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Kapliczka...

Domyślnie

Mi takze pasuje ... tak jak jest... Są gusta i guściki, ale o nich sie nie dyskutuje :]
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Mi takze pasuje ... tak jak jest... Są gusta i guściki, ale o nich sie nie dyskutuje :]
    Znaczy że Ci,którym to zdjęcie nie za bardzo podeszło mają guściki?Czyli co, jakoś mało kumają i się nie znają tak?Wytłumacz mi, proszę.

Domyślnie

Zupełnie subiektywnie powiem że osobiście wersja wiosenna zdecydowanie bardziej mi się podobała.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

... Mi się podoba tak jak jest choć Ja lubię jak coś nieba czasami widać ale to już kwestia gustu .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Dla mnie wszystgo gra. I to bardzo. Przeżegnalem sie nawet pierwszy raz od roku

Domyślnie

Myślę, że kompozycja jest poprawna nie wiem co było poniżej, a co wyżej uchwyconej kapliczki, może inaczej się nie dało autor ma już doświadczenie, więc zdecydował tak to pokazać. Druga sprawa, to chyba wszystko jest zacienione przez chmury a jasna plama to przebijajace się słońce. Pewnie, że najlepiej by było jakby plama słońca oświetlała kapliczkę, ale takie rzeczy to tylko w Erze A i tak odbiór pozytywny
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Mi pasuje tak jak teraz. I mimo ze widzialem lepsze zdjecia z Moraw w twoim wykonaniu...to
    jestem zdecydowanie na tak.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dla mnie Pierwsza Liga. Tak ładnie podanej kapliczki dawno tu nie widziałem.

Domyślnie

Ja jestem na tak.Wszystko gra
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Znaczy że Ci,którym to zdjęcie nie za bardzo podeszło mają guściki?Czyli co, jakoś mało kumają i się nie znają tak?Wytłumacz mi, proszę.
    Przepraszam za opoznienie, ale... temat zdaje sie zniknal z pierwszej strony, stad nie zauwazylem tego posta.

No wiec Jurku... to nie jest tak jak piszesz... Wcale nie neguje (a juz na pewno nie uwazam, ze tym co nie podeszlo to zdjecie maja gusciki!) tego, ze komus sie moze nie podobac. Kazdy z nas odbiera dana prace w inny sposob i jest to normalne. Moze nie powinienem pisac "ze o gustach sie nie dyskutuje", bo wlasciwie tutaj o tym powinnismy rozmawiac
    Gwoli scislosci: nigdy nie podwazalem czyjegos (mam tutaj na mysli glownie Kolegow wypowiadajacych sie w tym watku jak i samego autora) doswiadczenia i umiejetnosci - i tyczy sie zarowno ogolno pojetej fotografii jak i dotyczacej jej obrobki.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów