Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Kapliczka...

Domyślnie Kapliczka...

...

* Zapraszam *

* Dziękuję *

Domyślnie

Robiłeś coś z podłogą, czy to takie "spłowiałe" w naturze ?? Kadr ciekawy, ale troszkę razi mnie ta żółta plama powyżej kępy zielonej
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Robiłeś coś z podłogą, czy to takie "spłowiałe" w naturze ?? Kadr ciekawy, ale troszkę razi mnie ta żółta plama powyżej kępy zielonej
    Podłoga to świeżo zaorane pole, natomiast ta jasna plama to światełko .

Domyślnie

Podoba się, tylko zbyt mało cienia i światła w tym wszystkim, a widać, że było. Takie płaskie pagórki wyszły.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Mi się widzi .Ta naturalna zielen sie odcina od reszty ,a poza tym jest czuc nature

Domyślnie

Ze względu na kierunek patrzenia kapliczki chyba umieściłbym "miejsce kultu religijnego" w prawym górnym. No i pola nie są zbyt czytelne a ich kolor taki nijaki.... Nie czuję tej foty, choć temat przedni.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Podłoga to świeżo zaorane pole, natomiast ta jasna plama to światełko .
    Powiem, że mimo wszystko kadr bardzo ciekawy. Te "zaorane pola" to jeszcze by mi tak bardzo nie podpadły (choć jak pamiętam z dzieciństwa będąc u babci - zaorane pola były ... ładnie, równomiernie zaorane ), ale niepotrzebnie przedłużyłeś zielone trawki po bokach zagajnika.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 16-08-2010 o 00:33
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Andrzej dobrze wszystko ujął ,
    Pawle jak podłoga to zaorane pole to wyżej co to jest ? Poważnie wszystko na o kolo zielonego zlewa mi sie w całość w jednej kolorze w kilku barwach .

Domyślnie

Deko szerszy kadr, lepsze światło i masz bajkę .

Domyślnie

a mnie sie podoba na tej fotografii wszystko, a najważniejszy jej element tytułowa kapliczka jest ładnie wyeksponowana na tle pół

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów