Szukaj
Robiłeś coś z podłogą, czy to takie "spłowiałe" w naturze ??Kadr ciekawy, ale troszkę razi mnie ta żółta plama powyżej kępy zielonej
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Podoba się, tylko zbyt mało cienia i światła w tym wszystkim, a widać, że było. Takie płaskie pagórki wyszły.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Mi się widzi .Ta naturalna zielen sie odcina od reszty ,a poza tym jest czuc nature
Ze względu na kierunek patrzenia kapliczki chyba umieściłbym "miejsce kultu religijnego" w prawym górnym. No i pola nie są zbyt czytelne a ich kolor taki nijaki.... Nie czuję tej foty, choć temat przedni.
LED ZEPPELIN
Powiem, że mimo wszystko kadr bardzo ciekawy. Te "zaorane pola" to jeszcze by mi tak bardzo nie podpadły (choć jak pamiętam z dzieciństwa będąc u babci - zaorane pola były ... ładnie, równomiernie zaorane), ale niepotrzebnie przedłużyłeś zielone trawki po bokach zagajnika.
Ostatnio edytowane przez barbi ; 16-08-2010 o 00:33
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Andrzej dobrze wszystko ujął ,
Pawle jak podłoga to zaorane pole to wyżej co to jest ? Poważnie wszystko na o kolo zielonego zlewa mi sie w całość w jednej kolorze w kilku barwach .
a mnie sie podoba na tej fotografii wszystko, a najważniejszy jej element tytułowa kapliczka jest ładnie wyeksponowana na tle pół![]()
Skontaktuj się z nami