Mi takze pasuje ... tak jak jest...Są gusta i guściki, ale o nich sie nie dyskutuje :]
Szukaj
Mi takze pasuje ... tak jak jest...Są gusta i guściki, ale o nich sie nie dyskutuje :]
Zupełnie subiektywnie powiem że osobiście wersja wiosenna zdecydowanie bardziej mi się podobała.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
... Mi się podoba tak jak jest choć Ja lubię jak coś nieba czasami widać ale to już kwestia gustu .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Dla mnie wszystgo gra. I to bardzo. Przeżegnalem sie nawet pierwszy raz od roku![]()
Myślę, że kompozycja jest poprawnanie wiem co było poniżej, a co wyżej uchwyconej kapliczki, może inaczej się nie dało
autor ma już doświadczenie, więc zdecydował tak to pokazać. Druga sprawa, to chyba wszystko jest zacienione przez chmury a jasna plama to przebijajace się słońce. Pewnie, że najlepiej by było jakby plama słońca oświetlała kapliczkę, ale takie rzeczy to tylko w Erze
A i tak odbiór pozytywny
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Mi pasuje tak jak teraz. I mimo ze widzialem lepsze zdjecia z Moraw w twoim wykonaniu...to
jestem zdecydowanie na tak.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dla mnie Pierwsza Liga. Tak ładnie podanej kapliczki dawno tu nie widziałem.
Ja jestem na tak.Wszystko gra![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Przepraszam za opoznienie, ale... temat zdaje sie zniknal z pierwszej strony, stad nie zauwazylem tego posta.
No wiec Jurku... to nie jest tak jak piszesz... Wcale nie neguje (a juz na pewno nie uwazam, ze tym co nie podeszlo to zdjecie maja gusciki!) tego, ze komus sie moze nie podobac. Kazdy z nas odbiera dana prace w inny sposob i jest to normalne. Moze nie powinienem pisac "ze o gustach sie nie dyskutuje", bo wlasciwie tutaj o tym powinnismy rozmawiac![]()
Gwoli scislosci: nigdy nie podwazalem czyjegos (mam tutaj na mysli glownie Kolegow wypowiadajacych sie w tym watku jak i samego autora) doswiadczenia i umiejetnosci - i tyczy sie zarowno ogolno pojetej fotografii jak i dotyczacej jej obrobki.
Skontaktuj się z nami