Close

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 107
    Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Jaki problem miec np. 4 komplety bialych pakowanych w etui?
    Sa tansze a po drugie nie zdarzyło mi sie jeszcze uzyc wyczerpanych ogniw bo mam oznakowane etui oraz osobne miejsca w torbie dla nal. i rozl. aku.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-08-2010 o 10:56 Powód: orto. ("zdazylo")

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

a nie lubisz miec wiecej kasy w porfelu?

Domyślnie

baterie przed włożeniem do etui lubią się wymieszać....
    stąd rozróżnialne aku są moim zdaniem niezbędne.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-08-2010 o 11:58 Powód: pis.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

chyba zaczne sprzedawac na forum kolorowe bateryjki bardzo szybko dorobie sie na wille pod Poznaniem
    marketing budyn z mózgu Wam zrobil
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-08-2010 o 11:58 Powód: orto. ("muzgu")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ksiazkiewicz Zobacz posta
    baterie przed włożeniem do etui lubią się wymieszać....
    stąd rozróżnialne aku są moim zdaniem niezbędne.
    Akumulatory do aparatu też masz kolorowe?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

tak sie zastanawiam jaki jest problem z wrzucaniem rozładowanych do innej kieszeni a naładowane mieć w oddzielnej ? hmm...
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Pewnie żaden ale ja też bym sobie chętnie pokolorował świat w plecaku Tyle że cena na e-bay nie uzasadnia moich chęci

Domyślnie

Tak jeszcze sie zastanawialem, jesli ktos uzywa bc700/900/9000 po co kompletowac baterie? te kompletowanie mialo sens przy starych ladowarkach kiedy wszystkie ogniwa byly ladowane razem, w nowych kazde jest ladowane osobno, tak wiec nie ma znaczenia czy uzywamy/ladujemy je kompletami.
    Czyli powinnismy dzielic na naladowane i rozladowane, w tych dwoch grupach mozemy je mieszac dowolnie. Czy moze pisze jakies bzdury?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Tak jeszcze sie zastanawialem, jesli ktos uzywa bc700/900/9000 po co kompletowac baterie? te kompletowanie mialo sens przy starych ladowarkach kiedy wszystkie ogniwa byly ladowane razem, w nowych kazde jest ladowane osobno, tak wiec nie ma znaczenia czy uzywamy/ladujemy je kompletami.
    Czyli powinnismy dzielic na naladowane i rozladowane, w tych dwoch grupach mozemy je mieszac dowolnie. Czy moze pisze jakies bzdury?
    Generalnie ma to sens. Aczkolwiek w przypadku akumulatorków nowych i dajmy na to wyeksploatowanych 3 letnim działaniem, różnica w wydajności ogniw będzie pewnie spora.

Ja mam osiem białych do gripa. Cztery oznaczone markerem, więc problemu nie ma. Zastanawia mnie tylko fakt, że dwa spośród ośmiu ogniw pokazują o wiele większą pojemność od pozostałych ~2500, gdzie pozostałe w okolicy 2100. Domniemywam, że to są podróby, ale żeby w komplecie część była oryginalna, a część nie. Dziwne. Grunt, że działa.

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów