Close

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 107

Domyślnie

wczoraj kupiłam zestaw białych, a dziś rano pomyślałam, że przydałyby mi się nowe w innym kolorze, bo mimo znakowania łatwiej będzie uniknąć pomyłki przy szybkiej wymianie. Tak więc, chętnie zakupię 4 sztuki jednego koloru, róż już ktoś na szczęście zamówił, więc nie marudzę jaki kolor
    Po ile wychodzi komplet 4 sztuk? Za białe płaciłam 54 zł/8 szt.(27zł/4szt.) w Digital w Wawie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Akumulatory do aparatu też masz kolorowe?
    w aparacie pokazuje mi poziom naładowania, używam gripu z EN-EL, więc po co kolory (mając ich natomiast ok. 8 to mam ponumerowane zestawami wg aparatów, ale to z innych względów niż możliwość pomieszania itp)
    Natomiast temat dotyczył akumulatorków AA, a nie innych więc nie wiem skąd takie pytanie?
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ksiazkiewicz Zobacz posta
    Natomiast temat dotyczył akumulatorków AA, a nie innych więc nie wiem skąd takie pytanie?
    Bo skoro da się numerować/oznaczać aku z body i nie stanowi to problemu (jak sam zaznaczyłeś) to i baterie AA też się da... z tego wynika, że kolorowe bateryjki nie są "niezbędne", jak napisałeś we wcześniejszym poście. Naturalnie ułatwiają orientację, ale żyć bez nich można.

Jeśli kosztowałyby tyle co białe, sprawy by nie było.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Akurat w fotografii dopłacanie za subiektywną wygodę użytkowania nikogo dziwić nie powinno

Domyślnie

W przypadku udogodnień z konieczności determinujących zwiększenie kosztów ich wdrożenia -- tak.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

kilka kolorowych bateryjek, a tyle emocji
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Ja stosuje od lat prostą metodę, która się sprawdziła.
    Po naładowaniu 4 akumulatorów ustawiam wszystkie plusem w jedną stronę i spinam je gumką.
    Po wyjęciu z lampy 2 akumulatory są odwrotnie i właśnie w taki sposób je spinam.
    Tak więc bardzo łatwo z zamkniętymi oczami (jeżeli plusy lub minusy są po tej samej stronie) można stwierdzić czy komplet jest naładowany czy nie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Wpisujcie miasta w których nie macie problemów z identyfikacją aku

Domyślnie

Kirkwall

dodam, ze ma 16szt srebrno-zielonych energizerow
    Ostatnio edytowane przez grudzinsky ; 01-08-2010 o 18:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Wpisujcie miasta w których nie macie problemów z identyfikacją aku
    Powiało onetem

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów