Close

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 107

Domyślnie

Som jeshcze te słitaśne rushofe ?
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrQba Zobacz posta
    Majac 30 bialych ciezko sprawdzac ktore sa naladowane a ktore nie kolory zawsze daj jakies pojecie czy sa z lampy czy z gripa i co z nimi zrobic. Tez chcialem kupic kolorowe ale wyzsza cena mnie zniechecila.
    Dobrze gada- ja mam znaczone markerem, ale chetnie bym wszedl w podzial kolorowych. Moze da sie od razu u sprzedawcy podzielic?
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    Żeby wiedzieć który komplet jest który

shaddix chce zamówić 4 komplety dla czterech osób a prz3mo chce wziąć 2 komplety po 4 sztuki - nie zauważyliście, że przypadkiem chodzi Wam o zupełnie to samo?
    No właśnie nadal nie pojmuję jakie to trudne obliczenia trzeba będzie prowadzić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    Żeby wiedzieć który komplet jest który

w pierwszym miesiacu uzytkowania pewnie da sie to zapamietac, ale po kilku intensywnych miesiacach to i tak bedzie wsio ryba
    gdyby zrobili takie, ze po rozladowaniu zmieniaja kolor to sam bym bral, a tak? mam 16 sztuk energizerow, dwa komplety do lampy i 8 sztuk do gripa. jak padaja to je poprostu laduje
    marketing robi swoje

nie taniej kupic farbke i pomalowac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    marketing robi swoje

nie taniej kupic farbke i pomalowac?
    swoje pomalowałem kompletami po 4 zaraz po zakupie. Jest to najzwyczajniej potrzebne. Podczas pospiesznej wymiany (np podczas reportażu) wyglądających dokładnie identycznie akumulatorów, nie trudno o przemieszanie.. wystarczy ze jeden pomylisz i trzeba sięgac po kolejny.. gorzej jak mialo sie tylko ten.

jednak wyższa cena i sprzedaż jedynie po 8 sztuk w roznych kolorach rzeczywiscie przemawia za tym ze to jednak głównie marketing.

Plus jest taki, ze tych pewnie jeszcze nikt nie podrobił i kupujemy oryginały.
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 31-07-2010 o 13:21
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Mowi sie, ze aku lepiej ladowac zestawami (lampa/grip/samochodzik. Ciekawe ile w tym prawdy. Kto zrobi test?

Poza tym mozna sie uprzec i powiedziec, ze kolorystycznie (czyt. myslac jak facet), to sa dwa zestawy:

2 3 4 5
    1 6 7 8

albo
    1 2 3 4
    5 6 7 8

Ostatnio edytowane przez docxxx ; 31-07-2010 o 13:20

Domyślnie

Na "upartego" mozna je podzielic na 2 zestawy patrzac od lewej 1-4 jako kolory cieple i 5-8 kolory zimne

PS a jak wy oznaczyliscie swoje eneloopy tak z ciekawosci pytam ?

Domyślnie

ja wczesniej ladowalem zestawami, teraz po prostu padniete wrzucam do jednej saszetki
    dobre wyjmuje z drugiej (mam 36 eneloopow)
    Zmian nie zauwazylem, wiec olalem znakowanie

Domyślnie

kurcze ile Wy tych aku potrzebujecie, ze sie mieszaja? ja tam specem od reporazu nie jestem, ale jak mam w plecaku naloadowane aku to mam ich gora 4szt, kolejne 4szt w lampie i 8szt w koszyku zeby szybko wlozyc do gripa. na 8szt aku moge lampa zrobic ok 700 zdjec...czyli jeden dobry reportaz
    marketing robi Wam z mozgu budyn

Domyślnie

Jak idziesz w plener z lampkami (np. 3) i chcesz mieć dla świętego spokoju zapas to już masz 24szt. Jeśli do tego dochodzi grip to już się robią kilogramy z tego

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów