Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Domyślnie Kolorowe eneloopy

Na allegro już są takie eneloopki:

Tylko jak zwykle bez sensu zapakowane. Ja chciałbym mieć po 4 sztuki jednego koloru.

Znajdą się 4 osoby do zamówienia 4 kompletów i się podzielimy jakoś kolorami?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2010 o 11:11 Powód: pis.

Domyślnie

Ja bym się pisał na 2 komplety po 4 szt.

Domyślnie

myśle że łatwiej będzie kupić 4 komplety na 4 osoby. Bo potem się nie doliczymy kto chce ile i jakie kolory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    myśle że łatwiej będzie kupić 4 komplety na 4 osoby. Bo potem się nie doliczymy kto chce ile i jakie kolory
    Jak nie doliczymy ? Bez przesadyzmu... To proste działania matematyczne na poziomie zerówki

Domyślnie

ale wszyscy będą chcieli rózowiutki i błękitniutki

Domyślnie

no ja chce różowy

a biorąc pod uwage rożne ilości sztuk do ilości kolorów robi się już poważna matematyka, a przecież są wakacje

Domyślnie

Białe są, a czarnych to już nie zrobili. Rasiści!
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

hmm...jak sens w kolorowych bateryjkach? przeciez i tak ich nie widac jak siedza w lampie czy gripie? ech co ten marketing z ludzmi robi

Domyślnie

Majac 30 bialych ciezko sprawdzac ktore sa naladowane a ktore nie kolory zawsze daj jakies pojecie czy sa z lampy czy z gripa i co z nimi zrobic. Tez chcialem kupic kolorowe ale wyzsza cena mnie zniechecila.

Domyślnie

Żeby wiedzieć który komplet jest który

shaddix chce zamówić 4 komplety dla czterech osób a prz3mo chce wziąć 2 komplety po 4 sztuki - nie zauważyliście, że przypadkiem chodzi Wam o zupełnie to samo?

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów