Szukaj
Jest w dechę, długo się do niego przymierzałem. A jak się przymierzyłem, to nie rozstaję się z nim.
Od kilku miesięcy testuję ten program- b. pozytywne wrażenia![]()
Jedyny problem- jaki mi się przydarza- to trudności przy zmianie "znaku wodnego". Plik który jako watermark jest ustawiony w folderze, zmieniam na inny (mniejszy, większy, inny). I...nic się nie zmieniaPrzenoszę plik programu do innego folderu,(nawet bez pliku watermark), zaznaczam "watermark" i wkopiowuje się na zdjęciu ten poprzedni znak. Wrzucam dng inne, nowe i znowu ten stary znaczek. Pewnie coś źle robię, czegoś nie resetuję, ale jestem zadowolony. Kopiuję pierwotnie ściągnięty, maleńki pliczek programu do nowego folderu- i mam proste, fajnie działające NARZĘDZIE.
Dzięki Pebal i pozdrawiam,
Marek
Marek
Zakon Fuji
Dzięki za info, musiałem przegapić. To może jest też jakiś "patent", żeby logo png skalowało się automatycznie, zachowując proporcje do np. dłuższego boku zmniejszanego zdjęcia? Obecnie zmieniając zadany format, przygotowuję logo innej wielkości- też można inaczej?![]()
![]()
Marek
Zakon Fuji
dałbym się pociąc za sns-resizer dla linuxa... jest taka szansa? Pod wine nie działa...![]()
Skontaktuj się z nami