Close

Strona 800 z 1948 PierwszyPierwszy ... 30070075079079879980080180281085090013001800 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 991 do 8 000 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Wsiada Rosjanin do pociągu relacji Paryż-Bruksela. Wszystkie miejsca są zajęte, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem. Rosjanin pyta:
    - Madamme, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?
    Kobieta:
    - Wy, Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie!
    Rosjanin idzie szukać innego miejsca, ale nie znalazł. Wraca i mówi:
    - Madamme, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce. Francuzka rozeźlona krzyczy:
    - Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!
    Rosjanin nie wytrzymał. Błyskawicznie chwycił suczkę i wyrzucił ją przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Francuzka jest w szoku: przeklina, wrzeszczy, w rozpaczy wyrywa sobie włosy z głowy.
    Wówczas zabiera głos siedzący obok Anglik:
    - Wy Rosjanie wszystko robicie nie tak jak trzeba. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba.

Domyślnie Zdjęcia na NK

Mam nadzieje że dobry dział

Obejrzałem sobie film dotyczący bezpieczeństwa zdjęć na portalu NK ( nic ciekawego ) i przeczytałem wpis:

"... Unikajcie pokazywania fotografii w kostiumach kąpielowych, bądź takich, na których jesteście niekompletnie ubrani. Nigdy niewiadomo na 100 % do kogo mogą takie zdjęcia trafić."

No i po filmiku pokazuje się reklama następnych filmów na YT a tam ...

Większy rozmiar:
    http://www.iv.pl/images/16036216341916942268.jpg

Domyślnie

Staroc okrutny ale moze kogos ominelo

Czterech dresiarzy jedzie swoim odjechanym BMW. W pewnym, niefortunnym momencie walnął w nich maluch. Wkurzeni dresiarze wysiedli i podchodzą do malucha, jeden z nich wybił szybę, wyciągnął przez nią kierowcę i mówi:
    - No, to teraz Ci wp*****!
    - Ależ panowie, to nie jest sprawiedliwe, j a tu jestem sam-słaby, mały, a was jest czterech...
    Dresiarze odwrócili się by omówić sytuację i po chwili odwracają się i jeden z nich mówi:
    - No dobra, to Łysy i Gruby są z tobą...

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    Staroc okrutny ale moze kogos ominelo

Czterech dresiarzy jedzie swoim odjechanym BMW. W pewnym, niefortunnym momencie walnął w nich maluch. Wkurzeni dresiarze wysiedli i podchodzą do malucha, jeden z nich wybił szybę, wyciągnął przez nią kierowcę i mówi:
    - No, to teraz Ci wp*****!
    - Ależ panowie, to nie jest sprawiedliwe, j a tu jestem sam-słaby, mały, a was jest czterech...
    Dresiarze odwrócili się by omówić sytuację i po chwili odwracają się i jeden z nich mówi:
    - No dobra, to Łysy i Gruby są z tobą...
    Figle muszą być!
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

ten filmik poprawia humor, polecam

pozytywnie zakręcony koleś

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Powalające
    Boski striptiz

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Powalające
    Boski striptiz
    Stare, Bylo.
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

Przychodzi kobieta do Konfucjusza:
    - Powiedz, mędrcze, jak to jest: jeżeli mężczyzna spotyka się z kilkoma kobietami, to nikt nie ma nic przeciwko, jego autorytet rośnie. A jak kobieta spotyka się z kilkoma mężczyznami, to wszyscy na nią gromy ciskają.
    Przed udzieleniem odpowiedzi Konfucjusz zaparzył czajnik herbaty i rozlał ją następnie do 6 filiżanek.
    - Powiedz, proszę, jeżeli z jednego czajnika leję herbatę do sześciu filiżanek, to jest to normalne?
    - Tak.
    - A gdybym lał z sześciu filiżanek do jednego czajnika?

W czym jest dobra zezowata tirówka?
    I loda zrobi i tira przypilnuje!

Żona do lekko zawianego męża:
    -Czy może być coś gorszego od chlania?!
    -Tak, pragnienie...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-07-2010 o 17:52 Powód: pis.

Domyślnie

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Problem z niektorymi kobietami polega na tym, ze ekscytuja sie byle czym.
    A potem za to byle co wychodza...

Stukanie do bramy św Piotra:
    - No, co jest?
    - Nie co, tylko kto?
    - Boże, znowu nauczycielka...

Idzie zając przez las z prezerwatywami na uszach.
    Spotyka go wilk:
    - Zając, po co ci te prezerwatywy na uszach?
    - Bo jestem smutny, mam kiepski humor i w ogóle.
    - No dobra, a prezerwatywy?
    - Podkreślają mój chu...wy nastrój...

Strona 800 z 1948 PierwszyPierwszy ... 30070075079079879980080180281085090013001800 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów