Szukaj
FX | D700
Ja polecam 8*Sanyo Eneloop i orginalana bat w body i zapomnisz co to brak pradu. Wroce z airshow to moge powiedziec ile tys da sie na takim komplecie zrobic.
Nikon DSLR + N SLRZenit TTL.
Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.
czy ktoś wie dlaczego w tych gripach do d300 d700 jest tylko jedna bateria. bo dla mnie to jest jakiś skandal normalnie.
byłem przekonany że normalnie wsadzę 2 x aku do gripa i jazda jak w d80 np.
N I K O N i zabawki
Dokładnie tak jak powiedział Fushiro. A en-el4a wystarczy spokojnie na 4-5 razy tyle co en-el3e![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Jak ktos mial D200 i kupil gripa to rozumie, wszystko ok, do momentu gdzie sie go zechce zdjac i ups nie ma klapki od batt (trzeba zdjac by gripa podlaczyc) i nic sie nie da zrobic, bo grip od roku na aparacie i klapka gdzies tam jest, np w domu, a grip przestal dzialac na wakacjach w Turcji i nie da sie nic zrobic, no ostatecznie polak potrafi tasma troche papieru i jakos dzialalo.
W MB-D10 jest nawet miejsce na gumowa zaslepke od body, wiec przy zdjeciu gripa wszystko jest ok.
Zdecydowanie lepsze rozwiazanie.
Nikon DSLR + N SLRZenit TTL.
Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.
Skontaktuj się z nami