Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Grip MB-D10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszm Zobacz posta
    2300 zdjec na bat z body + grip i jeszcze duzooo mozna by wiecej zrobic.
    cale nic jak na "nowke" bateryjke wnioskuje po D300s. moja juz 3 letnia bateryjka ciagle daje mi 1200-1500 kadrow, a jak doloze 8xAA energizera to dorzuce do tego jakies 1000 klatek (aku oraz AA maja w okolicach 3 lat uzytkowania, ladowane ok 2-3 razy w tygodniu)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    cale nic jak na "nowke" bateryjke wnioskuje po D300s. moja juz 3 letnia bateryjka ciagle daje mi 1200-1500 kadrow, a jak doloze 8xAA energizera to dorzuce do tego jakies 1000 klatek (aku oraz AA maja w okolicach 3 lat uzytkowania, ladowane ok 2-3 razy w tygodniu)
    Dokladnie w zasadzie bateria w D300(s) jest na tyle dobra, ze ja tylko na cos jak airshow staram sie miec wszystko naladowane i jakis zapas, teraz przez 2 dni RIAT, to w D300 i D80 bat doladowalem, te z gripa to moze raz od nowosci, ale zasadniczo jak sie ma taki zestaw to ciezko mi sobie wyobrazic by pradu zabrakolo w normalnych warunkach po 1 dniu focenia, ale to w moim sprzecie, wiem np, ze VR ma wplyw na zuzycie pradu tak mialem z 18-200 np. No i czy sie wbudowanej lampy uzywa.
    Takie to gdybanie jak ile pali samochod, inaczej w zimie inaczej w lecie etc.

grudzinsky czy (KW 15 ) to Twoj kod pocztowy?
    Jesli tak to nie latwo masz by sie gdziekolwiek dostac
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów