Szukaj
Przejechalem kilka wyscigow i miloscia do forza nie zapalalem. Gra jest ok, ale burnout paradise czy nawet starenki TD unlimited znacznie bardziej mi podchodzi. Poki co staram sie opanowac sterowanie w just cause 2
Poszukaj na torach, jak np. tu. Moze znajdziesz cos dla siebie![]()
Ogólnie nie przepadam za Xklockiem ale Forza zawsze przyprawiała mnie o zazdrość
Za każdym razem gdy miałem okazję pograć w Forzę ( w każdą z 3 odsłon) żałowałem, że na PS3 niema czegoś podobnego...
Nawet GT przy tym blednie...
Pocieszam się faktem, że niedługo wyjdzie TDU 2 ale i tak będzie mocno ograniczone w porównaniu do Forzy...
Ostatnio edytowane przez Locter ; 28-07-2010 o 15:57
jest kilka modeli
ja akurat mam ten
http://hardware.teamxbox.com/reviews...veFX-Wheel/p1/
była wyprzedaż na allegro - dałem chyba 179 PLN brutto
jestem zadowolony
D80 /D40X /SB600/SB400
S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/
pstryki
Witam
Ja cały czas czekam aż będę mógł wydać kilka zł na g25/27 z fotelikiemi o ile forza zawsze mnie korciła do zakupu Xa to jednak padło na PSa i GTR i z niecierpliwością czekam aż w pełnym GTRze pośmigam po torze z Top Gear
. Co do Xa to trochę szkoda że akcesoria logitecha jakoś nie współpracują, z drugiej jednak strony MS i LT są firmami konkurencyjnymi w padach/myszkach/klawiaturach itp. więc nie ma się co dziwić
Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy
Skontaktuj się z nami