Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rastula Zobacz posta
    super gra
    ale brakuje off roadu , tor może się znudzić - jakoś zwycięstwo w dirt bardziej mnie satsfakcjonuje

ale ilość samochodów rzeczywiścioe w grze powala

chyba obowiązkowa pozycja na xbox'a, oczywiście z kierownicą - padem gra się dużo łatwiej , no ale nie o to chodzi
    Z jaką kierownicą, jesli sie nie myle to jedyna kierownica do X'a to Fanatec Porsche Wheel Turbo, która kosztuje więcej od Logitecha G27, dla mnie to zdzierstwo.

Domyślnie Forza Motorsport 3

Przejechalem kilka wyscigow i miloscia do forza nie zapalalem. Gra jest ok, ale burnout paradise czy nawet starenki TD unlimited znacznie bardziej mi podchodzi. Poki co staram sie opanowac sterowanie w just cause 2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Wszystko fajnie tylko w realu nie pojezdzisz sobie Ferrari Enzo np.

Poszukaj na torach, jak np. tu. Moze znajdziesz cos dla siebie

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Ogólnie nie przepadam za Xklockiem ale Forza zawsze przyprawiała mnie o zazdrość
    Za każdym razem gdy miałem okazję pograć w Forzę ( w każdą z 3 odsłon) żałowałem, że na PS3 niema czegoś podobnego...
    Nawet GT przy tym blednie...
    Pocieszam się faktem, że niedługo wyjdzie TDU 2 ale i tak będzie mocno ograniczone w porównaniu do Forzy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Ogólnie nie przepadam za Xklockiem ale Forza zawsze przyprawiała mnie o zazdrość
    Za każdym razem gdy miałem okazję pograć w Forzę ( w każdą z 3 odsłon) żałowałem, że na PS3 niema czegoś podobnego...
    Nawet GT przy tym blednie...
    Pocieszam się faktem, że niedługo wyjdzie TDU 2 ale i tak będzie mocno ograniczone w porównaniu do Forzy...
    Pojezdzilbym sobie na kierownicy, ale ta microsoftu to jakiś szajs, posiadam na stanie Driving force GT i MOmo racing, jednak nie pasuja do X'a, szkoda troche kasy na te Porshe od Fanteca ;/

Ale fakt gra jest super.
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 28-07-2010 o 15:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Z jaką kierownicą, jesli sie nie myle to jedyna kierownica do X'a to Fanatec Porsche Wheel Turbo, która kosztuje więcej od Logitecha G27, dla mnie to zdzierstwo.

jest kilka modeli

ja akurat mam ten

http://hardware.teamxbox.com/reviews...veFX-Wheel/p1/

była wyprzedaż na allegro - dałem chyba 179 PLN brutto

jestem zadowolony
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Domyślnie

Witam

Ja cały czas czekam aż będę mógł wydać kilka zł na g25/27 z fotelikiem i o ile forza zawsze mnie korciła do zakupu Xa to jednak padło na PSa i GTR i z niecierpliwością czekam aż w pełnym GTRze pośmigam po torze z Top Gear . Co do Xa to trochę szkoda że akcesoria logitecha jakoś nie współpracują, z drugiej jednak strony MS i LT są firmami konkurencyjnymi w padach/myszkach/klawiaturach itp. więc nie ma się co dziwić
    Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yova Zobacz posta
    Witam

Ja cały czas czekam aż będę mógł wydać kilka zł na g25/27 z fotelikiem i o ile forza zawsze mnie korciła do zakupu Xa to jednak padło na PSa i GTR i z niecierpliwością czekam aż w pełnym GTRze pośmigam po torze z Top Gear . Co do Xa to trochę szkoda że akcesoria logitecha jakoś nie współpracują, z drugiej jednak strony MS i LT są firmami konkurencyjnymi w padach/myszkach/klawiaturach itp. więc nie ma się co dziwić
    nie GTR tylko GT, GTR to zupelnie inna gra, niezbyt udana
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów