Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Świt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    widocznie dla kolegi loctera druty zostały zwinięte
    WIdocznie klolega brylek potrzebuje nowych okularów bo ja u siebie widze druty i to dosc wyraźnie i przestan z tym stemplem to juz nawet nie jest smieszne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Brylek ale to ty zaczynasz i Ty masz wyraźnie jakis problem a nie ja , jakies głupie uwagi typu "michal czyzby presja" albo cos w tym stylu, jak masz jakis problem to napisz w prost a nie jedziesz po zdjeciach piszac bzdury.

Dusan - bardzo mi sie podoba, dobra robota. Ahoj.
    nie tylko zapytałem czy jakaś była presja , przepraszam za te stwierdzenie zle zrozumiałeś chodziło mi o to że ciepły temat . nie piszę bzdur tylko chciałbym wiedzieć co z tymi drutami

Oszczędny w słowach Awatar Dusan
    Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie

ja sie boje... nie mam sprzętu do krajobrazu... ja tylko ze Connemara jest super ale druty "are everywhere" ......
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-07-2010 o 11:54 Powód: orto. ("sprzentu")

Domyślnie

Już raz wątek musiałem czyścić... Locter, daj na wstrzymanie, wyluzuj się bo atmosfera w wątku jest nieciekawa.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Już raz wątek musiałem czyścić... Locter, daj na wstrzymanie, wyluzuj się bo atmosfera w wątku jest nieciekawa.
    Dziekuje za wyczyszczenie, tamten temat byl niesmaczny

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    A ja za tą atmosferę dostałem od Admina ogarka .......co przyjmuję z pokorą, ale zdania o Locter nie zmienię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petrus33 Zobacz posta
    A ja za tą atmosferę dostałem od Admina ogarka .......co przyjmuję z pokorą, ale zdania o Locter nie zmienię.
    Koledzy mili - przypomnę, dyskutujemy o zdjęciach i ich walorach, a nie o charakterystykach forumowiczów. I tego się trzymajmy.
    Dobrego światła życzę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów