Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Świt

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Świt

Dziś rano w Connemarze, niestety pogoda byla tak beznadziejna ze zrobilem moze z 15 zdjec, oto dwa z nich.

1
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

2
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2026 o 09:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

No ewidentnie brakuje światełka - może w BW spróbować ??
    Miejscówka mocno już ostrzelana.........nie macie już tam na Wyspach innego miejsca ??
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Miejscówka mocno już ostrzelana.........nie macie już tam na Wyspach innego miejsca ??
    Miejscówka ostrzelana ale nie przeze mnie, wogóle z tymi miejscówkami tak różowo nie jest jak sie moze wydawać, może gdyby sie wybrać z plecakiem i namiotem w góry na pare dni, pare wschodów i zachodów... rozmarzylem sie.

Domyślnie

Sa inne miejsca ale czasu nie ma na tak dalekie wyjazdy....niestety.
    To co pokazujemy to sa wyjazdy max do 400km w dwie strony.........
    Poza tym ja wyspy nie pokazywalem wcale tak duzo
    No i staralem sie pokazac ja zupelnie inaczej

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Miejscówka ostrzelana ale nie przeze mnie, wogóle z tymi miejscówkami tak różowo nie jest
    Jest, jest......czesto omijasz takie miejsca bo nawet nie zdajesz sobie sprawy co omijasz
    No niestety warunki daly popalic......ale przy wyspie swiecilo widze......szkida przepalu na niebie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jest, jest......czesto omijasz takie miejsca bo nawet nie zdajesz sobie sprawy co omijasz
    e.
    Baaa... no jak nie wiem to omijam , dzis szukalem tej wyspy, zrezygnowany juz wracalem do domu a tu jest, wyrosla przed oczami, ale światlo porażka, slonce dawalo ostro zza wyspy (troche wyzej), takie bezczelne przepały na niebie, ze szkoda gadac, a z samego rana znowu lało. ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (...)
    To co pokazujemy to sa wyjazdy max do 400km w dwie strony.........
    (...)
    Mów za siebie

A co do powyzszych kadrow, bo chyba o nich mowa w tym watku to... gdyby troche poswiecilo na 1 byloby ciekawie, 2 - troche ciasna ta wersja
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Mów za siebie
    No tak jak jedziemy razem to ja robie 400km a ty 800 zwracam honor!

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie się te dwie fotki podobają, ale na drugiej dałbym troszkę więcej rozświetlenia, bo zbyt mrocznie wyglada.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:37 Powód: Uwaga nie na miejscu.

Domyślnie

na 1 przeszkadza mi po prawej stronie na wyspie jakby czerwona lamka, nie wiem jak nazwać to miejsce,
    na 2 brakuje jakiegoś ciekawego światła na tej wysepce

z tych dwóch stawiam na 2

Domyślnie

Ja jechalem wczoraj choc pogoda nie poszla do konca po naszej mysli......wiedzialem ze sroda rano bedzie lalo

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów