Cala Irlandiaslonce dawalo ostro zza wyspy (troche wyzej), takie bezczelne przepały na niebie, ze szkoda gadac, a z samego rana znowu lało![]()
Szukaj
Wole 1, bardziej mi lezy kadrowo niz 2, swiatla ogolnie troche braklo, ale mimo to 1 jest spoko mz.
Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:38 Powód: Czyszczenie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
jedynka jest świetna, chociaż przydała by się szczypta poprawy nieba.
Naucz się czytać
I dobrze, ze nie udoskonalałeś, jedyneczka fajnie wygląda. Dwójka już nie tak bardzo.... Miejsce jednak piękne.
Nie ma się co wdawać w jałowe rozmowy o emigracji. Jest cała kupa frustratów, którzy siedząc za granicą nawet 20 lat do niczego, oprócz odłożenia paru groszy, nie doszli. Często kosztem zdrowia, tracąc rodziny, przyjaciół. Trzeba zachować dystans, poza tym mieć własną firmę nie jest równoznaczne z sukcesem.
LED ZEPPELIN
1nka bardzo poprawna.
2jka Ci szumi z lewej strony poza tym zahaczasz o przesaturwowanie zielonego mz.
Światło mz miałeś dobre na obu fotach.
Locter o czym ty piszesz , czy coś napisałem że się podniecasz ? Nie i nie pisz takich bzdur . Co do tego co napisałem ''A co do 2 to niestety jestem na nie już pisze dlaczego , ze względu na niestaranne przyłożenie się od obróbki . pracujesz stemplem z lewej strony a po prawej niestety zostają '' nadal mam istotne pytanie byłem i widziałem że druty idą przez całą wyspę , a u mnie na monitorze ich nie widzę a na telefonie nie oglądamNie twierdzę że nie masz racji co do tego że nie steplowałeś , ale dlaczego odrazu skaczesz do gardła ?
Widzę że chcesz być ekspertem w fotografii , a nie wiem czy rozumiesz definicje forum ? Na pewno nie służy do tego żebyś po mnie jechał . Nie gryź. tylko wytłumacz.
ja tam musialem pare drotow wystemplowac....
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2026 o 09:11 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Skontaktuj się z nami