Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Świt

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

slonce dawalo ostro zza wyspy (troche wyzej), takie bezczelne przepały na niebie, ze szkoda gadac, a z samego rana znowu lało
    Cala Irlandia
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Wole 1, bardziej mi lezy kadrowo niz 2, swiatla ogolnie troche braklo, ale mimo to 1 jest spoko mz.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:38 Powód: Czyszczenie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

jedynka jest świetna, chociaż przydała by się szczypta poprawy nieba.
    Naucz się czytać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mavierk Zobacz posta
    jedynka jest świetna, chociaż przydała by się szczypta poprawy nieba.
    Takie bylo, nie chcialem juz "udoskonalac", dzieki za posty wszystkim, a MODERATORA prosze o wydzielenie wątku z dyskusji o wyspach i zarobkach., Dziękuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Takie bylo, nie chcialem juz "udoskonalac", dzieki za posty wszystkim, a MODERATORA prosze o wydzielenie wątku z dyskusji o wyspach i zarobkach., Dziękuje.
    I dobrze, ze nie udoskonalałeś, jedyneczka fajnie wygląda. Dwójka już nie tak bardzo.... Miejsce jednak piękne.
    Nie ma się co wdawać w jałowe rozmowy o emigracji. Jest cała kupa frustratów, którzy siedząc za granicą nawet 20 lat do niczego, oprócz odłożenia paru groszy, nie doszli. Często kosztem zdrowia, tracąc rodziny, przyjaciół. Trzeba zachować dystans, poza tym mieć własną firmę nie jest równoznaczne z sukcesem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

1nka bardzo poprawna.
    2jka Ci szumi z lewej strony poza tym zahaczasz o przesaturwowanie zielonego mz.
    Światło mz miałeś dobre na obu fotach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Do brylka - brylek, ja sie nie podniecam, tylko jak cos piszesz to rób to z sensem, gadasz jakies *******y o stemplu, ktorego nie uzylem, potem chrzanisz ze wrzucam zdjecia w pospiechu, moze zastanow sie co chcesz napisac i dopiero to rob. Skoro pochlonela cie fotografia analogowa to nie wypowiadaj sie o rzeczach, o ktorych nie masz pojecia
    Locter o czym ty piszesz , czy coś napisałem że się podniecasz ? Nie i nie pisz takich bzdur . Co do tego co napisałem ''A co do 2 to niestety jestem na nie już pisze dlaczego , ze względu na niestaranne przyłożenie się od obróbki . pracujesz stemplem z lewej strony a po prawej niestety zostają '' nadal mam istotne pytanie byłem i widziałem że druty idą przez całą wyspę , a u mnie na monitorze ich nie widzę a na telefonie nie oglądam Nie twierdzę że nie masz racji co do tego że nie steplowałeś , ale dlaczego odrazu skaczesz do gardła ?
    Widzę że chcesz być ekspertem w fotografii , a nie wiem czy rozumiesz definicje forum ? Na pewno nie służy do tego żebyś po mnie jechał . Nie gryź. tylko wytłumacz .

Oszczędny w słowach Awatar Dusan
    Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie

ja tam musialem pare drotow wystemplowac....

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2026 o 09:11 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dusan Zobacz posta
    ja tam musialem pare drotow wystemplowac....
    widocznie dla kolegi loctera druty zostały zwinięte

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    widocznie dla kolegi loctera druty zostały zwinięte
    WIdocznie klolega brylek potrzebuje nowych okularów bo ja u siebie widze druty i to dosc wyraźnie i przestan z tym stemplem to juz nawet nie jest smieszne...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów