Szukaj
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Sorry FEAR ale gęby sa tak "zakropkowane" jakby kot na wentylator nas.rał
a chyba chodziło o efekt zgoła odwrotny.
Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY
fotojacku specjalnie dla ciebie wrzucę odszumione zdjęcia, ale i tak nie na tyle by był czysty plastik. Trochę "kopek" zostanie. Specjalnie dla ciebie podkreślę też, że nie da się zrobić z tak małego pliku do tego jpg przy tak rzeźnickim iso faktury skóry niczym z iso 50... Autor prosił o w miarę jednolitą skórę i nad tym się skupiłem. Zdjęcia mogą się nie podobać każdy ma jakieś upodobania ale obrobiłem je w dosłownie 2 minuty. Jeśli dla ciebie szumy na zdjęciu to taki problem to proszę:
1:
2:
Jeśli dalej jest dla ciebie za dużo "kropek" to masz problem... albo będzie się uważać z iso albo nie będzie się przejmować szumem, który na wydruku będzie i tak niemalże niewidoczny. Jeśli chcesz fakturę tak dopracowaną jak w glamour to tak samo dopracuj oświetlenie.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
na dniach do sprzedaży trafi nowa książka z Heliona
Ciało. Profesjonalne oświetlenie i retusz w fotografii portretowej
http://helion.pl/ksiazki/cialo_profe...ris,oscera.htm
od dzisiaj wysyłają ją tym co zakupili ją w przedsprzedaży
na dniach pewnie ją kupię
aaa... Helion udostępnił fragment w PDFie
ftp://ftp.helion.pl/online/oscera/oscera-3.pdf
No qna, nie wychodzi mi ten cały D&B, a próbuję od wczoraj. Już lepsze efekty zwykłą łatką uzyskuję...
Pozdrawiam, Piotr
Przepraszam, ale jak się nie pilnuje bezpłatnego konta to potem:
" Po przekroczeniu limitu transferu, konto WWW zostało zablokowane
Jeżeli konto WWW już jest "niedostępne", to znaczy, że jeszcze istnieje, ale aby z niego korzystać jako bezpłatnego, należy je usunąć i założyć na nowo"
Ot i wszystko
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami