Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zemsta

Domyślnie

7 i 8 oddaje najwięcej emocji jest ekstra

Domyślnie

a mnie sie podoba a czapka to juz jest zaje...... pozdrawiam:>
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pięknie... Jest goły cyc laski - to jest akt, jest goły cyc faceta - to portret. Gratuluje panowie, gratuluję...

Domyślnie

Czekalam na te zdjecia, bo nie widzialam jek je robione. Troche za mocno z obrobka, ale ogolnie swietne sa. Nie przszkadza mi to ze Krzysiek ma rece zwiazenane a raz nie. To nie jest historyjka tak do konca. A Krzzysiu nie przejmuj sie budowa ciała, na zdjeciach wyglada to idealnie
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Oszczędny w słowach Awatar Picy
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Super. Czemu mnie tam nie było Dla mnie obróbka pasuje wszystko na +.... i ten obcas
    Nikon D80 + T17-50/2,8 + N50/1.8 + N85/1.8 + SB-900
    Wiele brakuje, przede wszystkim umiejętności, ale człowiek uczy się całe życie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Luźna gumka Zobacz posta
    Pięknie... Jest goły cyc laski - to jest akt, jest goły cyc faceta - to portret. Gratuluje panowie, gratuluję...
    No z jakiegoś powodu faceci topless na standardowej plaży nie sieją zgorszenia, a panie topless zaraz by się naraziły na krytykę innych kobiet, czy też swojej drugiej połówki. Nie mówiąc o rodzicach na przykład. Krótko mówiąc, nie ma tu nic niecenzuralnego, co uzasadniałoby ograniczanie kategorii wiekowej odbiorcy. Ja tu nie odnoszę wrażenia nagości modela. No ale może panie to widzą inaczej.

Domyślnie

Ja - jako modelka krzywdząca Cysia stwierdzam ze jest to najbardziej emocjonalna sesja jaką w zyciu przeszłam Kondzio za pomysł i uwzględnienie mej osoby w tym fantastycznym projekcie wielkie ukłony. Co do blondasa to mógł sie bardziej postarac (jakies całowanie moich stóp czy cos w tym stylu:P) a tak na serio to Cysio muchy by nie skrzywdził i dostało mu sie za nic (pech) Juz raz przepraszalam ale za ten obcas bede pewnie musiala przepraszac przez kolejne 3 m-ce:P - no trudno - warto było ZDJĘCIA MEGAAAAA:* Kondzio wygrałes Buzi dla Krzysia
    I wielkie ukłony dla Karolci - jako jedyna sprawiła ze blondas płakał

Domyślnie

Wielki szacun dla Cysia za wytrzymalosc i poswiecenie oraz Kondzia za realizacje.

Fotki w 100% odzwierciedlaja emocje. Obrobka bardzo pasuje do tego zamyslu. Jak dla mnie EXTRA.

P.S.
    Bardzo fajnie jest zobaczyc efekty akcji, ktora sie widzialo "na zywo".

pozdr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów