7 i 8 oddaje najwięcej emocji jest ekstra
Szukaj
7 i 8 oddaje najwięcej emocji jest ekstra
a mnie sie podoba a czapka to juz jest zaje...... pozdrawiam:>
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pięknie... Jest goły cyc laski - to jest akt, jest goły cyc faceta - to portret. Gratuluje panowie, gratuluję...![]()
Czekalam na te zdjecia, bo nie widzialam jek je robione. Troche za mocno z obrobka, ale ogolnie swietne sa. Nie przszkadza mi to ze Krzysiek ma rece zwiazenane a raz nie. To nie jest historyjka tak do konca. A Krzzysiu nie przejmuj sie budowa ciała, na zdjeciach wyglada to idealnie![]()
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Super. Czemu mnie tam nie byłoDla mnie obróbka pasuje wszystko na +.... i ten obcas
![]()
Nikon D80 + T17-50/2,8 + N50/1.8 + N85/1.8 + SB-900
Wiele brakuje, przede wszystkim umiejętności, ale człowiek uczy się całe życie
No z jakiegoś powodu faceci topless na standardowej plaży nie sieją zgorszenia, a panie topless zaraz by się naraziły na krytykę innych kobiet, czy też swojej drugiej połówki. Nie mówiąc o rodzicach na przykład. Krótko mówiąc, nie ma tu nic niecenzuralnego, co uzasadniałoby ograniczanie kategorii wiekowej odbiorcy.Ja tu nie odnoszę wrażenia nagości modela. No ale może panie to widzą inaczej.
Ja - jako modelka krzywdząca Cysia stwierdzam ze jest to najbardziej emocjonalna sesja jaką w zyciu przeszłamKondzio za pomysł i uwzględnienie mej osoby w tym fantastycznym projekcie wielkie ukłony. Co do blondasa to mógł sie bardziej postarac (jakies całowanie moich stóp czy cos w tym stylu:P) a tak na serio to Cysio muchy by nie skrzywdził i dostało mu sie za nic
(pech
) Juz raz przepraszalam ale za ten obcas bede pewnie musiala przepraszac przez kolejne 3 m-ce:P - no trudno - warto było ZDJĘCIA MEGAAAAA:* Kondzio wygrałes Buzi dla Krzysia
I wielkie ukłony dla Karolci - jako jedyna sprawiła ze blondas płakał![]()
Wielki szacun dla Cysia za wytrzymalosc i poswiecenie oraz Kondzia za realizacje.
Fotki w 100% odzwierciedlaja emocje. Obrobka bardzo pasuje do tego zamyslu. Jak dla mnie EXTRA.
P.S.
Bardzo fajnie jest zobaczyc efekty akcji, ktora sie widzialo "na zywo".
pozdr
Skontaktuj się z nami