Szukaj
zapomniałeś dodać, że żaden model nie ucierpiał i to tylko mejkap
bossssskie))))))
Marta jest do tego stworzona
P.S. Cysiu też ;P
U born unique don't die as a copy...
Bardzo mi sie podoba ta zemsta
Świetne kadry i światełko robi klimacik
D700 i inne graty
Miałem nic nie pisać, ale:
Marta i cyć- super.
Coś mi się nie podoba... będziesz musiał chyba zebrać ekipę i powtórzyć sesję jeszcze raz.![]()
wilk325: O nie! Układ pokoi pozostaje bez zmian!![]()
To teraz poważnie: Szacunek dla modelek. Pierwszy raz dawałem się malować i dawno tak nie płakałem jak podczas tej tortury. Szczęście w nieszczęściu, że to podrażnienie oczu tylko wzmocniło pożądany efekt. Samo pozowanie jest fajne... no może pomijając wspomniany już make up i lodowatą podłogę. Pozytywną stroną tego wszystkiego jest to, że gdy człowiek zobaczy siebie na fotkach to odnajduje silną motywację do ruszenia na siłownię i odbudowania formy.
Przechodząc do czepialstwa: Poświata na około postaci jest chyba ciut za mocna (głównie drażni mnie to na 1). Niezbyt pasuje mi ta konwersja do b&w. Nie rozumie przyporządkowania do kategorii. Tyle na początek wystarczy, żebyś się nie załamał.
Ostatnie najlepsze.
Nie ucierpiał? Psychikę leczę do dzisiaj... i pociągnie się za mną latami to traumatyczne przeżycie. Chyba, że ktoś przytuli.
Do... albo lepiej już nic nie piszę.![]()
Ostatnio edytowane przez everyman ; 20-05-2010 o 23:50
Bez sensu z tymi rękami za plecami - raz ma niby związane, potem już nie, a potem znowu... W takim zestawieniu dziwnie to się odbiera. Poza tym... akt?!lol No chyba, że potem był ciąg dalszy... i to jeszcze nie koniec zdjęć. Co do obwódek też jestem zdania, że ciut za mocne, no ale jasne ściany na pewno wyglądają o wiele gorzej.
Jeżeli miałbym wybrać jakieś zdjęcia to 3 (widać profil modelki) i 9 - to jest świetne samodzielnie. Nie wiem, czy nie lepsze nawet bez serii (nie znając jej).
czekalem na ten "reportaż z podróży"
Cysio widocznie zasłużył sobie na takie traktowanie. Pewnie posłodził herbatkę Marcie
Fajne zdjęcia i świetny pomysł![]()
Skontaktuj się z nami