Takie coś Wam jeszcze pokażę. Te drzewa po lewej z natury są krzywe, znaczy nie są krzywe. One rosną poziomo
Szukaj
Takie coś Wam jeszcze pokażę. Te drzewa po lewej z natury są krzywe, znaczy nie są krzywe. One rosną poziomo
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Obiekt rewela, ale światło to ja wolałbym inne, i podłoga jakaś taka pstrokata.
pamiętasz ten kuter z glonami, nie mogłeś go dobrze pokazać i chyba za którymś razem Ci się udało ale w innym kadrze, ta fotografia jest trudna do prawidłowego jej wyeksponowania w takim netowym wymiarze, natłok kontrastowych detali powoduje ze po prostu żle ją się odbiera - widziałbym ja w innym kadrze nie oznacza że jest zła ale w odbiorze jest trudna (nie umiem znależć własciwego słowa )
pozdrawiam![]()
Kojarzę tamto zdjęcie. Za drugim podejściem jakoś to wyszło. Tutaj też było drugie podejście... przy czym z pierwszego byłem już zadowolony. Tym razem chciałem powiązać wrak z morzem jako dwie nierozerwalne części. W wielu przypadkach to nie łatwe. Tutaj wybrnąłem z tego robiąc 3 zdjęcia i składając to w panoramę. Dlatego też podłoga wyszła taka "prostokątna", a przy okazji wyszło nieczytelne
Tak to wyglądało rok temu.
to b/w jest bardzo fajne![]()
b/w bardzo ladne
Mi tez jakos bardziej podoba sie BW![]()
Też za BW, jedynie te drzewa wyrastające z kabiny jakoś mi tu nie grają.
LED ZEPPELIN
eee tamczepiasz się. Jeszcze była wersja "żaglowiec"
![]()
Ostatnio edytowane przez Al Koholik ; 07-05-2010 o 20:51
Skontaktuj się z nami