Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: G-17

Domyślnie G-17

Takie coś Wam jeszcze pokażę. Te drzewa po lewej z natury są krzywe, znaczy nie są krzywe. One rosną poziomo
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Obiekt rewela, ale światło to ja wolałbym inne, i podłoga jakaś taka pstrokata.

Domyślnie

pamiętasz ten kuter z glonami, nie mogłeś go dobrze pokazać i chyba za którymś razem Ci się udało ale w innym kadrze, ta fotografia jest trudna do prawidłowego jej wyeksponowania w takim netowym wymiarze, natłok kontrastowych detali powoduje ze po prostu żle ją się odbiera - widziałbym ja w innym kadrze nie oznacza że jest zła ale w odbiorze jest trudna (nie umiem znależć własciwego słowa )

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Obiekt rewela, ale światło to ja wolałbym inne, i podłoga jakaś taka pstrokata.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    pamiętasz ten kuter z glonami, nie mogłeś go dobrze pokazać i chyba za którymś razem Ci się udało ale w innym kadrze, ta fotografia jest trudna do prawidłowego jej wyeksponowania w takim netowym wymiarze, natłok kontrastowych detali powoduje ze po prostu żle ją się odbiera - widziałbym ja w innym kadrze nie oznacza że jest zła ale w odbiorze jest trudna (nie umiem znależć własciwego słowa )
    Kojarzę tamto zdjęcie. Za drugim podejściem jakoś to wyszło. Tutaj też było drugie podejście... przy czym z pierwszego byłem już zadowolony. Tym razem chciałem powiązać wrak z morzem jako dwie nierozerwalne części. W wielu przypadkach to nie łatwe. Tutaj wybrnąłem z tego robiąc 3 zdjęcia i składając to w panoramę. Dlatego też podłoga wyszła taka "prostokątna", a przy okazji wyszło nieczytelne

Tak to wyglądało rok temu.

Domyślnie

to b/w jest bardzo fajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    to b/w jest bardzo fajne
    Podpisuje sie, fajnie wyszło.

Domyślnie

Mi tez jakos bardziej podoba sie BW
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Też za BW, jedynie te drzewa wyrastające z kabiny jakoś mi tu nie grają.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Też za BW, jedynie te drzewa wyrastające z kabiny jakoś mi tu nie grają.
    eee tam czepiasz się. Jeszcze była wersja "żaglowiec"
    Ostatnio edytowane przez Al Koholik ; 07-05-2010 o 20:51

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów