Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Domyślnie Allegro problem :(

Witam! może pomożecie, bo się w google za wiele niedowiedziałem, nieopatrznie zalicytowałem coś czego niechce kupić, odrazu napisałem do sprzedającego i kliknąłem odwołaj itp (tyle co mogłem, niestety niebyło nr. tel. do sprzedającego). Dzisiaj aukcja się skończyła i niestety wygrałem :/ i dostałem też w danych nr do goscia, i dzwonie bo ten się nie odezwał przedstawiam sytuacje grzecznie i że pokrywam koszty i prowizje allegro, a on sobie wystawi jeszcze raz, poza mną i tak nikt nie licytował... a gość do mnie że ma to gdzieś i spotkamy się... pewno w sądzie??? idiotyzm co o tym myślicie?? pomóżcie, ja też dałem ciała
    sporo gratów

Domyślnie

Jeśli nie odwołał to ciężka sprawa, a nawet po jabłkach. Gdybyś był osobą fizyczną kupującą od firmy poprzez Kup Teraz miałbyś możliwość odkręcenia sprawy.A tak możesz tylko liczyć na wyrozumiałość lub jej brak u sprzedającego.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

skoro sprzedający tak stawia sprawę to nic nie zrobisz.
    odwołanie jest jego prawem a nie obowiązkiem.
    zapłać i sprzedaj dalej...

duża wartość towaru?
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    nieopatrznie zalicytowałem coś czego niechce kupić
    No biorąc pod uwagę, że podczas składania oferty skrypt pyta Cię, czy jesteś pewny, to sam sobie strzeliłeś w kolano...

Domyślnie

Ja tak z ciekawości (i bez cienia złośliwości) zapytam jak się kupuje na allegro 'przez przypadek'? Wiem jak potomka spłodzić przez przypadek ale kupna sobie wyobrazić przez przypadek nie potrafię. A ciekawi mnie to bo przypadki takie mi jako sprzedającemu zdarzały się na tyle często, że zacząłem się zastanawiać czy przycisku 'Kup Teraz' ktoś złośliwie nie podmienił na banner 'tak, chcę otrzymać milion złotych'. Rekordzista kupił u mnie przypadkiem 37 (słownie trzydzieści i siedem) szt. i to nie 'na raz'. Robił to systematycznie przypadkiem przez ok. 3 godziny.

Domyślnie

jestem na kupnie kamery i byłem zalogowany, mam też 3 letniego synka torpede więcej wyjaśnień nie trzeba poprostu miałem otwarte okno z towarem...
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    Wiem jak potomka spłodzić przez przypadek
    Czy chcesz nam o czymś powiedzieć? ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Mam nadzieję, że nie

W temacie: zawarłeś umowę kupna-sprzedaży - wydaje mi się, że jak każdą inną można ją jakoś wypowiedzieć.

Domyślnie

Jak nie kupiłeś Poloneza za 20 000 zł to sprawę możesz olać
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

700 pare złotych
    sporo gratów

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów