Close

Strona 10 z 25 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 244

Wątek: D3s-D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Bo jego się Seba nie da nie chwalić. Za 700 złotych taki lens da ci pod D3s kupę radochy, swoją drogę jak już będziesz go miał (detrzyes) to dawaj znać. Przyjeżdżam
    Najprawdopodobniej jutro ma byc.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Zobacz posta
    Najprawdopodobniej jutro ma byc.
    I co? Jest?
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    I co? Jest?
    JEST. Na razie jestem w lekkim szoku. ISO 10000 - w pelni uzywalne. Cichy tryb - przyda sie w slubniakach. Poki co, przegladam instrukcje - jedyne 432 strony. 1 maja test na placu boju.
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Hjehje, przy ISO 10.000 szumi (a raczej nie szumi) tak jak D300 przy ISO 1600
    No ten płytki grip pionowy trochę przeraża (przynajmniej mnie), ale może to kwestia przyzwyczajenia.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Hjehje, przy ISO 10.000 szumi (a raczej nie szumi) tak jak D300 przy ISO 1600
    No ten płytki grip pionowy trochę przeraża (przynajmniej mnie), ale może to kwestia przyzwyczajenia.
    Ja to mam małą łapkę, to grip może być płytki - to kiedy Skibek idziemy na zakupy?
    Nikon - trochę sprzętu, brak talentu

Domyślnie

Ja już w D700 wiem, że mnie korpus nie ogranicza i jest to przerażająca świadomość. D3s... taaaak, tu jest jeszcze gorzej, kompletny brak wymówek. Jeszcze sobie z nudów zobacz, ile świateł i cieni wyciągniesz z NEFa. Gratuluję zakupu.

Domyślnie

Grip ok, tylko af-on do pionowych troche przeszkadza przy normalnym fotografowaniu, trzymajac aparat w poziomie - co jakis czas naciska sie na niego dłonią, ale to narazie jedyny minusik,
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Podobnie jest w D700 - czasem się zrobi jakieś zdjęcie przypadkowo też (ale AF-ON z kolei chyba nie wciskam przypadkiem). Ale karta nie klisza, nie ma tragedii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Podobnie jest w D700 - czasem się zrobi jakieś zdjęcie przypadkowo też (ale AF-ON z kolei chyba nie wciskam przypadkiem). Ale karta nie klisza, nie ma tragedii.
    jak wzialem pierszwy raz wzialem do reki d3s (d3 jakos nigdy dluzej nie uzywalem), pierwsze co mnie wkurzylo, to przycisk AF-ON przy pionowym gripie. Bylo bardzo dziwnie i bardzo ciezko sie przyzwyczaic, zwlaszcza ze d700 jest w calkiem innym miejscu. Ale po 2 dniach juz bylo ok

wszystko to kwestia czasu, po kilku dniach kazdy sie przyzwyczai

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Zobacz posta
    Grip ok, tylko af-on do pionowych troche przeszkadza przy normalnym fotografowaniu, trzymajac aparat w poziomie - co jakis czas naciska sie na niego dłonią, ale to narazie jedyny minusik,
    Też tak miałem i się zastanawiałem czemu od czasu do czasu AF mi się samoistnie włącza Po to właśnie jest jego blokada i problem z głowy hehe.
    kapka gratów

Strona 10 z 25 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów