Szukaj
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Hjehje, przy ISO 10.000 szumi (a raczej nie szumi) tak jak D300 przy ISO 1600
No ten płytki grip pionowy trochę przeraża (przynajmniej mnie), ale może to kwestia przyzwyczajenia.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Ja już w D700 wiem, że mnie korpus nie ogranicza i jest to przerażająca świadomość. D3s... taaaak, tu jest jeszcze gorzej, kompletny brak wymówek.Jeszcze sobie z nudów zobacz, ile świateł i cieni wyciągniesz z NEFa. Gratuluję zakupu.
Grip ok, tylko af-on do pionowych troche przeszkadza przy normalnym fotografowaniu, trzymajac aparat w poziomie - co jakis czas naciska sie na niego dłonią, ale to narazie jedyny minusik,
Credo in unum Deum
Podobnie jest w D700 - czasem się zrobi jakieś zdjęcie przypadkowo też (ale AF-ON z kolei chyba nie wciskam przypadkiem). Ale karta nie klisza, nie ma tragedii.![]()
jak wzialem pierszwy raz wzialem do reki d3s (d3 jakos nigdy dluzej nie uzywalem), pierwsze co mnie wkurzylo, to przycisk AF-ON przy pionowym gripie. Bylo bardzo dziwnie i bardzo ciezko sie przyzwyczaic, zwlaszcza ze d700 jest w calkiem innym miejscu. Ale po 2 dniach juz bylo ok
wszystko to kwestia czasu, po kilku dniach kazdy sie przyzwyczai
Skontaktuj się z nami