Hmm.. ja jak ustawię WB na sztywno na 5300 a 5600 to wyraźnie na 5600 jest cieplej. Przy 5300 dopiero białe jest białe.
Szukaj
Hmm.. ja jak ustawię WB na sztywno na 5300 a 5600 to wyraźnie na 5600 jest cieplej. Przy 5300 dopiero białe jest białe.
Budziko jaki okres czasu musiałeś poczekać żeby otrzymać lampy z HK?
Optymistyczna wersja to 8-9 dni. Żeby się nie denerwować przygotuj się na 2 tygodnie.
Uf, już myślałem że trzeba będzie poczekać około miesiąca.
Zaczyna mnie martwić jedna sprawa, po zakupie lampy wysłałem sprzedawcy zapytanie upewniając się ile mam za wszystko zapłacić. Nadal nie dostałem odpowiedzi zwrotnej.
Po zakupie od razu wysyłacie pieniądze i na tym cała transakcja się kończy?
Sorry za offtop, pierwszy raz robię zakupy przez pp.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez slider ; 08-04-2010 o 17:38
Kupujesz, placisz, czekasz na przesylke.
Potwierdzam - kupujesz, płacisz PP ( sam Ci sumuje wszystkie koszty, nawet z kilku aukcji) i czekasz.
U mnie obydwie paczki szły po 8 dni ( nie licząc świąt - na pocztę dotarły w sobotę, dostarczone we wtorek).
Fajnie je opisująRFy opisane jako "gift", Lampy jako "diffuser + free sample" ( z lampami szły trzy stofenki).
D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200
Dzięki za info chłopaki!![]()
slider - tak jak chłopaki napisali powyżej, potwierdzam i ja.
opisali i mi to w ten sposób.Fajnie je opisują RFy opisane jako "gift", Lampy jako "diffuser + free sample" ( z lampami szły trzy stofenki).
D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568
Lampka właśnie dotarłaNa pierwszy rzut oka solidnie wygląda, estetycznie jak za te pieniądze. Błyska równo
Do jednej rzeczy do jakiej mogę się przyczepić to że nie ma złącza PC do synchronizacji i zewnętrznego zasilania. Złącze do synchronizacji pewnie się pojawi w nowych modelach aczkolwiek można samemu dorobić
Jeśli nie będę miał żadnych zastrzeżeń do niej to prawdopodobnie w poniedziałek jeszcze jedną zamówię YN-620||![]()
Skontaktuj się z nami