Close

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 171

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slav1973 Zobacz posta

PS. Wiedziałem, że skrót ZSF z czymś mi się kojarzy i własnie sobie przypomniałem: Zespół Szkół Fototechnicznych na Spokojnej 13 w Warszawie.
    A ja tyle się głowiłem, skąd znam ten skrót!
    Parę miesięcy już tam nie chodzę i zapomniałem

Ja czekam na baner, bo ta cała sprawa to dla mnie jakaś błazenada.

Napisano tu już wszystko, więc raczej nic więcej nie dodam, jednak ja bym nie odpuścił.
    Niech przyślą ci oryginalne pismo z Nikon Japan z podpisem prezesa czy kogo tam jeszcze.

Póki PolishNIKONserwis nie narobił tyle smrodu NP, to jakoś nie mieli zastrzeżeń, teraz nagle do nich coś dotarło.
    Skoro wolą walczyć, zamiast coś zmienić, to zrobiłbym wszystko, żeby jeszcze bardziej napsuć im krwi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelmel Zobacz posta
    Nie dajmy sie zastraszyc jakiemus panu dyrektorkowi z "żółtej firmy"
    Nie utożsamiał bym tego problemu z "żółtą firmą" - problem jest z jej polskim oddziałem. Kiepski serwis - kiepskim serwisem, ale działania odwetowe i bezpodstawne nękanie twórcy strony - to jest już mocno niepoważne.

Osobiście niczego nie będę zalepiał - po prostu w przypadku kolejnych zakupów oleję polską dystrybucję i zrezygnuję z korzystania z usług polskiego serwisu, w obecnych realiach nie stanowi to większego problemu ani kosztu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie utożsamiał bym tego problemu z "żółtą firmą" - problem jest z jej polskim oddziałem.

Wlasnie chcialem cytowac kolegow i wyjasniac, ale juz napisales podsumowanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slav1973 Zobacz posta
    Taki dziwny pomysł mi przyszedł do głowy: proponuję na znak protestu pozaklejać logo na żółto.
    ciiiiichooo.... Bo Cię pozwą do sądu, że ukrywasz logo firmy Bo pewnie jakby poszukać to może i to jest zabronione

Domyślnie

Sowy nie są tym, czym się wydają

Domyślnie

Czornyj napisał:
    "Osobiście niczego nie będę zalepiał - po prostu w przypadku kolejnych zakupów oleję polską dystrybucję i zrezygnuję z korzystania z usług polskiego serwisu, w obecnych realiach nie stanowi to większego problemu ani kosztu."

A to stosuję od pierwszego N8008s którego miałem. Do tej pory miałem 6 aparatów i wiele firmowych obiektywów. Wszystkie zakupy nowego sprzętu wzbogaciły sklepy w Nowym Jorku.
    myślę co piszę

Domyślnie

do czasu aż sprawa nie trafi do UWAGI nie ma szans na cokolwiek będą straszyć,zamykać portale itd bo tak niestety działają korporacje tam liczy się tylko zysk i nic więcej także w cuda wianki na poprawe nie ma co liczyć a odgórnie z centrali dostali pewnie wytyczne "uciszyć sprawe" a nie poprawić obsługe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    ciiiiichooo.... Bo Cię pozwą do sądu, że ukrywasz logo firmy Bo pewnie jakby poszukać to może i to jest zabronione
    a może wystawmy im wszyscy którzy korzystają z Nikonów i mają swoją działalność fakturki za reklamę
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

a może jest na forum ktoś związany zawodowo z jakąś telewizją czy innym medium i poświęciłby chwilę na napisanie ze służbowego maila paru pytań do NP? mam jakieś dziwnie przeczucie że telefon z TVNu 24 czy innego RMFu z zapytaniem o te działania mógłby zdziałać cuda..
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    a może jest na forum ktoś związany zawodowo z jakąś telewizją czy innym medium i poświęciłby chwilę na napisanie ze służbowego maila paru pytań do NP? mam jakieś dziwnie przeczucie że telefon z TVNu 24 czy innego RMFu z zapytaniem o te działania mógłby zdziałać cuda..
    wysyłałem zapytania w imieniu Wiadomości24.pl, które są częścią PolskaPresse. Skądinąd duży koncern medialny. Zostałem olany, nie dostałem odpiwiedzi.

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów