na 1 i 3 nieco sztucznie, dwójeczka juz bardziej mi się widzi![]()
Szukaj
na 1 i 3 nieco sztucznie, dwójeczka juz bardziej mi się widzi![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Na 2 zdjeciu, ułożenie modelek jest ok, dłonie wygladają naturalnie, są palce itd. na 1 zdjęciu modelki lewa dłoń wygląda jak krecia łapa, brak kciuka, i dwóch środkowych palców. Na 3 dłoń nie wygląda jak dłoń. Przed sekundą wziąłem playboya i przejrzałem zdjęcia, tam w 80% przypadków dłonie, ręce i nogi są ułożone tak, że wygladają atrakcyjnie. Poprzeglądaj obojętnie jaką gazetę zwracając na to uwagę /elle, twoj styl, playboy, vogue/
Będę musiał rzeczywiście zerknąć, nigdy nie zwracałem na to szczególnej uwagi, więc szczegolnie dzięki za tę sugestie.
Zastanawiam się tylko czy zawsze, przy każdym ułożeniu ciała modelki da się pokazać idealnie dłonie? Ale rzeczywiście podpatrzę jak to robią ci najlepsiDzieki
![]()
Przemo, nie zawsze się da. Np. dłonie w kieszeniach, wyglądają na ucięte, ale ten "błąd" czesto popełniają najlepsi. Kwestia, zwracać na to uwagę i łamać tę zasadę z głową, celowo, świadomie. Ostatnio fotografowałem starszą kobietę, siadła na fotelu, podwijając nogi, tak że stopy dotykały pośladków, kobieta w tej pozycji czuła się swobodnie, ale była grubszą osobą, z nóg /kolan/ wyszły dwa bochenki chleba, wyglądało to fatalnie.
Nie ma problemu![]()
Skontaktuj się z nami