Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: J&K

Domyślnie

na 1 i 3 nieco sztucznie, dwójeczka juz bardziej mi się widzi
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PanomeiK Zobacz posta
    Niektórzy już napisali o uciętych palcach
    No właśnie nie czaję tego z uciętymi palcami... Chodzi o niefortunne ułożenie dłoni czy co? Przecież tam nie ma nigdzie obciętych palców

Domyślnie

Na 2 zdjeciu, ułożenie modelek jest ok, dłonie wygladają naturalnie, są palce itd. na 1 zdjęciu modelki lewa dłoń wygląda jak krecia łapa, brak kciuka, i dwóch środkowych palców. Na 3 dłoń nie wygląda jak dłoń. Przed sekundą wziąłem playboya i przejrzałem zdjęcia, tam w 80% przypadków dłonie, ręce i nogi są ułożone tak, że wygladają atrakcyjnie. Poprzeglądaj obojętnie jaką gazetę zwracając na to uwagę /elle, twoj styl, playboy, vogue/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franeq Zobacz posta
    Na 2 zdjeciu, ułożenie modelek jest ok, dłonie wygladają naturalnie, są palce itd. na 1 zdjęciu modelki lewa dłoń wygląda jak krecia łapa, brak kciuka, i dwóch środkowych palców. Na 3 dłoń nie wygląda jak dłoń. Przed sekundą wziąłem playboya i przejrzałem zdjęcia, tam w 80% przypadków dłonie, ręce i nogi są ułożone tak, że wygladają atrakcyjnie. Poprzeglądaj obojętnie jaką gazetę zwracając na to uwagę /elle, twoj styl, playboy, vogue/
    Będę musiał rzeczywiście zerknąć, nigdy nie zwracałem na to szczególnej uwagi, więc szczegolnie dzięki za tę sugestie.
    Zastanawiam się tylko czy zawsze, przy każdym ułożeniu ciała modelki da się pokazać idealnie dłonie? Ale rzeczywiście podpatrzę jak to robią ci najlepsi Dzieki

Domyślnie

Przemo, nie zawsze się da. Np. dłonie w kieszeniach, wyglądają na ucięte, ale ten "błąd" czesto popełniają najlepsi. Kwestia, zwracać na to uwagę i łamać tę zasadę z głową, celowo, świadomie. Ostatnio fotografowałem starszą kobietę, siadła na fotelu, podwijając nogi, tak że stopy dotykały pośladków, kobieta w tej pozycji czuła się swobodnie, ale była grubszą osobą, z nóg /kolan/ wyszły dwa bochenki chleba, wyglądało to fatalnie.

Nie ma problemu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów