Ja nie rosumie
Szukaj
Ja nie rosumie
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Inspektor inwestora odbiera inwestycję. Kierownik budowy z dumą prowadzi go do wielkiej dziury w ziemi, tak z pięć metrów średnicy.
Zaglądają, a tam w głębi, jakieś 50 metrów w dół, kręci się wielki reflektor.
- Co to niby, kur*a, ma być? - lekko zdziwił się inspektor.
- No jakże, wszyściuteńko dokładnie zgodnie z rysunkiem! - oburzył się kierownik budowy, podsuwając mu papier pod nos.
Inspektor obróciwszy rysunek o 180 stopni:
- To miała być latarnia morska. Latarnia morska!
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Mnie to za bardzo nie śmieszy, bo kilka lat temu budowano hotel we Wrocławiu (na przecięciu ulic Piłsudskiego i Świdnickiej) i zawzięcie wylewano kwadratowe zbrojone podstawy pod fundamenty, po czym za jakiś czas szybciutko większość z nich skuto w pył - podobno właśnie ktoś spojrzał na odwrócony plan i wg tego wytyczył punkty.Mój kolega obserwował to przez tygodnie z okna, bo akurat wtedy mieszkał naprzeciwko.
![]()
Krzysztof Paszkiewicz
hehehehe
to jest dopiero dobry numer
wybacz Krzychu, ale mnie to śmieszy![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
heheh...a mnie ktoś wczoraj podrzucił najbardziej wzruszający komiks jaki w zyciu widziałem:
Ja polecam The Perry Bibble Fellowship dla lubiących czarny humor
http://pbfcomics.com/
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Tylko nie opowiadajcie tego waszym żonom
Rozrywkowy mąż po raz kolejny wrócił z imprezy z kumplami zupełnie pijany i położył się spać, żona wpadła na pomysł jak ukrócić jego imprezy. Wzięła prezerwatywe i wcisnęła mu w tyłek. Rano mąż budzi się i idzie do łazienki znajduje prezerwatywe. Wchodzi zrezygnowany do kuchni a żona do niego:
- Kochanie jak udała się impreza z kolegami?
Na to mąż ze spuszczoną głową:
- Ja już nie mam kolegów.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-03-2010 o 12:00 Powód: ORTO! ("żoną", "ukrucić")
Skontaktuj się z nami