Close

Strona 711 z 1948 PierwszyPierwszy ... 21161166170170971071171271372176181112111711 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 101 do 7 110 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Szybszy niż D3!

w czasach komuny by zrobił furorę
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien mężczyzna obwieścił, że będzie kupował małpy, płacąc po 10 dolarów za sztukę. Wieśniacy widząc, że małp jest pod dostatkiem , wyruszyli do lasu, aby je łapać. Mężczyzna kupił tysiące małp po 10 dolarów, ale kiedy ich populacja zaczęła się zmniejszać,
    wieśniacy zaprzestali starań. Mężczyzna zatem ogłosił, że zapłaci za małpę po 20 dolarów. To sprawiło, że wieśniacy wzmogli starania i znowu zaczęli łapać małpy. Jednak wkrótce populacja spadła jeszcze bardziej i ludzie zaczęli wracać do swych gospodarstw. Stawka została podniesiona do 25 dolarów, ale małp zrobiło się tak mało, że problemem było w ogóle zobaczyć jakąś małpę, a co dopiero ją złapać. Mężczyzna zatem ogłosił, że kupi małpy po 50 dolarów za sztukę!
    Ponieważ jednak musiał udać się do miasta w ważnych interesach, jego asystent pozostał w wiosce, aby prowadzić skup w jego imieniu. Pod jego nieobecność asystent zaproponował wieśniakom: - Popatrzcie na tę ogromną klatkę i te wszystkie małpy,które skupił. Sprzedam je wam po 25 dolarów, a gdy mężczyzna wróci z miasta, odsprzedacie mu je po 50 dolarów. Wieśniacy wydobyli swoje oszczędności i wykupili wszystkie małpy. I nigdy więcej nie zobaczyli już ani owego mężczyzny, ani jego asystenta - tylko same małpy.

Witajcie na Wall Street!!

Facet przychodzi do baru z małą małpką na ramieniu, zamawia drinka i gdy go pije to małpka zaczyna skakać po całym barze. Podkrada oliwki z baru i je zjada. Następnie bierze pokrojone cytryny i je także pałaszuje. Potem wskakuje na stół bilardowy, bierze jedną bilę i ku zdumieniu wszystkich jakoś ją połyka. Barman krzyczy do faceta:
    - Widział pan co zrobiła pańska małpa?!
    - Nie, co?
    - Właśnie zjadła jedną bilę z mojego stołu bilardowego!
    - Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku, łajdaczka.
    Przepraszam, zapłacę za wszystko.
    Gościu kończy drinka, płaci i wychodzi z małpką. Dwa tygodnie później znowu przychodzi do tego samego baru, z małpką na ramieniu, zamawia drinka, a małpa zaczyna znowu hasać po barze. Kiedy kończy drinka, małpka znajduje wisienkę na talerzyku. Bierze ją, wsadza sobie w tyłek, wyjmuje, a następnie zjada.
    Barman jest wyraźnie zdegustowany:
    - Widział pan co zrobiła tym razem?!
    - Nie, co?
    - Hm, wzięła wisienkę, wsadziła sobie w tyłek, po czym zjadła!
    - Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku ale odkąd połknęła bilę, najpierw wszystko mierzy.

Domyślnie

kawal o malpce i bili zacny!
    Znałem go wczesniej, ale dzieki za przypomnienie

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hegemon23 Zobacz posta
    kawal o malpce i bili zacny!
    Znałem go wczesniej, ale dzieki za przypomnienie
    Cóż za demotywująca pochwała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    Cóż za demotywująca pochwała
    wyrachowana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hegemon23 Zobacz posta
    w czasach komuny by zrobił furorę

myślę , że i dzisiaj miałby sporo zajęcia - kongresy partyjne nadal w modzie
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leon13th Zobacz posta
    Ja, to ze wsi jestem, nie rozumiem...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Pewien sklep z NYC prowadzony przez naszych starszych braci w wierze, reklamuje, że jak masz Mamija, to nic ci nie umknie.
    Ani demonstracja, ani pożar, ani streaker.

Ale też nie wiem co w tym śmiesznego.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Hint: popatrzcie na środkowe zdjęcia

Strona 711 z 1948 PierwszyPierwszy ... 21161166170170971071171271372176181112111711 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów