Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Domyślnie

Jesli masz odstęp do D3 w dobrym stanie (a piszesz, że jest nawet na gwarancji), to bierz D3.
    Miałem (mam) D700 a teraz mam D3s.
    Nie chce nikogo dotknąć i nie chcę wywoływac burzy, ale dla mnie D700 to tak jak mercedes A-klasa.... niby mercedes... ale to nie S-klasa

Domyślnie

Nie zastanawiaj się tylko wybierz D3

Domyślnie

Czuje sie co raz bardziej przekonany do D3 )) Dziekuje bardzo . Prawdopodobnie tuz po maturach zajme sie wyprzedaża starego sprzetu i kupie D3.

Domyślnie

Jak reporterka to tylko D3 a przyda się prawie do wszystkiego ( oprócz ptaszków ). To jest piękne body. Jeśli kupujesz używane to sprawdź mimo wszystko liczbę zrobionych zdjęć, bo porofesjonalista to spokojnie możę natłuc z 100 tyś przez sezon przynajmniej sie potargować można . Sprzęt niezniszczalny wiec będziesz zadowolony!

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Zakladam ze taki przebieg aparatu mozna sprawdzic za pomoca programu Opanda albo Exifer prawda? :P

Domyślnie

Dokładnie - chociażby w opandzie, może warto ci podpowiedzieć, że te programy odczytują całkowitą liczbę wyzwoleń migawki, a na to składają się również przypadki używania podglądu na żywo, tan na marginesie .
    N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900

Domyślnie

Dzieki. Na pewno sie to przyda. Przed zakupem ( najprawdopodobniej uzywanego body) postaram sie sprawdzic rzeczywisty przebieg

Domyślnie

Strasznie ciężki dylemat.

Ja się nie znam, ale tak sądzę, że gdybym zastanawiał się nad D3, to chyba bym już wiedział czego potrzebuję od body.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Strasznie ciężki dylemat. Ja się nie znam, ale tak sądzę, że gdybym zastanawiał się nad D3, to chyba bym już wiedział czego potrzebuję od body.
    No wlasnie pozory myla bardzo. Te dwa body to w 90-95% to samo (specyfikacja), natomiast jesli chodzi te pozostale
    5-10%, to sklada sie na nie 1% roznic w specyfikacji, a pozostale aspekty to wlasnie roznego rodzaju *******y/niuasne zwiazane z typowo praktycznym uzywaniem jednego i drugiego i bez probowania lub rozmowy z kolegami ktorzy mieli z jednym i drugim dluzsza stycznosc nie bedziesz mial o ich istnieniu zielonego pojecia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    No wlasnie pozory myla bardzo. Te dwa body to w 90-95% to samo (specyfikacja), natomiast jesli chodzi te pozostale
    5-10%, to sklada sie na nie 1% roznic w specyfikacji, a pozostale aspekty to wlasnie roznego rodzaju *******y/niuasne zwiazane z typowo praktycznym uzywaniem jednego i drugiego i bez probowania lub rozmowy z kolegami ktorzy mieli z jednym i drugim dluzsza stycznosc nie bedziesz mial o ich istnieniu zielonego pojecia.
    Pełna zgoda .... tylko po tym :
    Cytat Zamieszczone przez Matti2 Zobacz posta
    Zakladam ze taki przebieg aparatu mozna sprawdzic za pomoca programu Opanda albo Exifer prawda? :P
    również wnioskuję (i stąd mój poprzedni post) ,że kolega nie za bardzo jeszcze kaman, a potrzebuje D3.

Jeżeli jest inaczej to przepraszam i juz nie wtrącam się

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów