Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: staruszkowie :D

Talking staruszkowie :D

Domyślnie

2 to ja bym nie pokazała
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Do albumu rodzinnego - jak najbardziej.
    Na forum raczej nie bardzo.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

acha oki dzieki za opinie

Domyślnie

Mnie się bardzo podobają, uświadomcie mnie, co w tych zdjęciach złego i nie-forumowego? Liczą się tylko wypaćkane blurem modelki? IMHO duża wartość, reportażowa, portretowa. Z tych zdjęć mogę dowiedzieć się wiele o osobach które są na zdjęciach. Może trochę techniki zabrakło (przejarania, inaczej bym konwertował do B&W), ale i tak jest ładnie.
    Ostatnio edytowane przez korsarz ; 23-03-2010 o 22:17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    ....Z tych zdjęć mogę dowiedzieć się wiele o osobach które są na zdjęciach.
    Jeśli można spytać to czego dowiedziałeś się o osobie na zdjęciu nr 2?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Taki "pstryk" babci i dziadka imho... Z całym szacunkiem dla seniorów.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

no to jestes w bledzie....seniorke chyba zrobilam 20 zdjec zanim mi cos wyszlo.............natomiast senior juz byl zlapany w akcji

skoro uwazacie to za "pstryk" i nic wiecej to chyba nie doceniacie amatorow tylko tu sa sami profesjonalisci???

Domyślnie

Oba zdjęcia od strony kadrowo, sytuacyjnej prezentują całkiem niezły poziom portretowy. Natomiast technicznie, obróbkowo i warsztatowo nie do końca jest już super. Jedyneczka mi szczególnie przypadła do gustu, ale dwójkę jeśli ktoś przedstawiłby w wersji zaawansowanej obróbkowo, z teksturką, winietką, hi- i lowpassami, dopieszczoną - na pewno znalazłaby swoich wielbicieli. Zatem jak na portret jest według mnie dobrze. Jak na skończone dzieło fotograficzne - jeszcze nie.

Domyślnie

nie podoba mi się . Ale nie przejmuj się. Moje fotki są zawsze mieszane z błotem I jak patrzę z perspektywy to ludzie na forum mieli rację

Pozdrawiam
    Czarek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów