Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Kasia by Novika

Domyślnie

Na forum można kliknąć nazwę użytkownika, zobaczyć profil oraz rozpoczęte przez niego wątki. Poza tym to nie jest wątek o ostrygadzie tylko o *zdjęciach* noviki. Od siebie proponuję ignorować zaczepki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Na forum można kliknąć nazwę użytkownika, zobaczyć profil oraz rozpoczęte przez niego wątki. Poza tym to nie jest wątek o ostrygadzie tylko o *zdjęciach* noviki. Od siebie proponuję ignorować zaczepki.
    mOSAd zgadzam sie w 100%, chcialem tylko wiedziec z kim mam do czynienia i dlatego poprosilem o linki na PM.

teraz wiem dlaczego ostrygad jest lepszy od nas, w koncu ma to uwarunkowane genetycznie, po babci
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

...tak sobie tłumacz. Dupa zamierzona podobnie jak broda. Większego idiotyzmu w życiu nie czytałem. Uciekam stąd, bo to miejsce nie dla mnie. No to cyk.

Domyślnie

Dla mnie jedynka najlepsza. Na dwójce przeszkadza mi bransoletka, a na trójce światło na dekolcie. Powinnaś się zdecydowac, albo na ostre pasy żaluzji (mam wrazenie, że to żaluzje), albo na równomierne swiatło. Kadry mi pasują, choc osobiscie nie jestem zwolennikiem ucinania głów.

Domyślnie

woooow no kurna wow no ... swietne prawdziwe cukierki mistrzostwa swiata...
    poprostu rewelacja....

wiesz co mam pomysl zastosuj te wszystie techniki o ktorych mowisz te przemyslenia i wogole wszyskto to co powiedziales o TWORCZEJ I SWIADOMEJ FOTOGRAFII - do swoich prac....
    wroc za rok .....

pogadamy wtedy
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    ...to nie tak. Piszę o oczywistych aspektach fotografii świadomej. To nie są bzdury. Zdjęcia są słabe i na pierwszy rzut oka widać ,czy autor myśli , czy komponuje oraz jak TO robi.

www.http://kubakoziol.wordpress.com/

autor mysli.... to swiadoma fotografia....

nie nie moglem sobie odpuscic
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

...Konrad, myślę ,że z Tobą i resztą gawiedzi tutaj możemy pogadać o nowym mejakapie, o tym czy pasuje do bluzeczki, o tym czy modelka ma w końcu inną minę czy taką jak zawsze ewentualnie prostacko wyszydzić innych, lub po żąglować nie swoimi linkami jak to widzę masz w zwyczaju. O fotografii jednak nie porozmawiamy panie kolego.

Eh co za czasy nie mam już siły, melisy też nie mam. Zresztą chyba nie ma się co oszukiwać, nigdy tu nie pasowałem. Dobrze wiedzieć i się w tym utwierdzić. Wpadnę czasem zaglądnąć co i jak. Novika , Hani...i reszta waszego audytorium....zawsze mi się będziecie kojarzyć z bandą rozwrzeszczanych dzieciaków w piaskownicy dyskutujących o tym kto lepszą babę posadził. Eh...łza się w oku kręci...No nic , pakuję manele i wracam na voal. Tam to dopiero się dzieje fiu fiu....mimo wszystko....zapraszam tam

Domyślnie

Portal typu voal po pierwsze jest moderowany (zdjęcia/autorzy/galerie przechodzą selekcję), po drugie ma on kompletnie inne zadanie niż to forum. Tutaj spotykają się pasjonaci fotografii na każdym poziomie, których łączy najczęściej sprzęt. No i większość prac tu publikowanych służy *nauce* wykonywania zdjęć. Niestety bardzo mało osób już umiejących je robić, ma ochotę na dzielenie się za darmo swoją wiedzą i umiejętnościami (wolą za to besztać innych i rozbijać wątki ). Na voalu natomiast publikujesz prace by je *pokazać* i się nimi pochwalić. No i co tam robić, tylko oglądać? Nuda. Tu sobie można pogadać. Voal kompletnie nie służy do nauki, przekazywania doświadczenia, komunikacji itp. A to jest znacząca różnica. A że tutaj niewiele osób na poziomie publikuje prace... no cóż - sprowadź innych tutaj.
    PS. Tam nie znajdziesz natomiast takich świetnych fotografów przyrody czy makro co tutaj!
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 19-03-2010 o 03:43

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów