Szukaj
Na forum można kliknąć nazwę użytkownika, zobaczyć profil oraz rozpoczęte przez niego wątki. Poza tym to nie jest wątek o ostrygadzie tylko o *zdjęciach* noviki. Od siebie proponuję ignorować zaczepki.
...tak sobie tłumacz. Dupa zamierzona podobnie jak broda. Większego idiotyzmu w życiu nie czytałem. Uciekam stąd, bo to miejsce nie dla mnie. No to cyk.
Pa. Będziemy tęsknić.
Dla mnie jedynka najlepsza. Na dwójce przeszkadza mi bransoletka, a na trójce światło na dekolcie. Powinnaś się zdecydowac, albo na ostre pasy żaluzji (mam wrazenie, że to żaluzje), albo na równomierne swiatło. Kadry mi pasują, choc osobiscie nie jestem zwolennikiem ucinania głów.
woooow no kurna wow no ... swietne prawdziwe cukierki mistrzostwa swiata...
poprostu rewelacja....
wiesz co mam pomysl zastosuj te wszystie techniki o ktorych mowisz te przemyslenia i wogole wszyskto to co powiedziales o TWORCZEJ I SWIADOMEJ FOTOGRAFII - do swoich prac....
wroc za rok .....
pogadamy wtedy
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
www.http://kubakoziol.wordpress.com/
autor mysli.... to swiadoma fotografia....
nie nie moglem sobie odpuscic![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
...Konrad, myślę ,że z Tobą i resztą gawiedzi tutaj możemy pogadać o nowym mejakapie, o tym czy pasuje do bluzeczki, o tym czy modelka ma w końcu inną minę czy taką jak zawsze ewentualnie prostacko wyszydzić innych, lub po żąglować nie swoimi linkami jak to widzę masz w zwyczaju. O fotografii jednak nie porozmawiamy panie kolego.
Eh co za czasynie mam już siły, melisy też nie mam. Zresztą chyba nie ma się co oszukiwać, nigdy tu nie pasowałem. Dobrze wiedzieć i się w tym utwierdzić. Wpadnę czasem zaglądnąć co i jak. Novika , Hani...i reszta waszego audytorium....zawsze mi się będziecie kojarzyć z bandą rozwrzeszczanych dzieciaków w piaskownicy dyskutujących o tym kto lepszą babę posadził. Eh...łza się w oku kręci...No nic , pakuję manele i wracam na voal. Tam to dopiero się dzieje fiu fiu....mimo wszystko....zapraszam tam
![]()
Portal typu voal po pierwsze jest moderowany (zdjęcia/autorzy/galerie przechodzą selekcję), po drugie ma on kompletnie inne zadanie niż to forum. Tutaj spotykają się pasjonaci fotografii na każdym poziomie, których łączy najczęściej sprzęt. No i większość prac tu publikowanych służy *nauce* wykonywania zdjęć. Niestety bardzo mało osób już umiejących je robić, ma ochotę na dzielenie się za darmo swoją wiedzą i umiejętnościami (wolą za to besztać innych i rozbijać wątki). Na voalu natomiast publikujesz prace by je *pokazać* i się nimi pochwalić. No i co tam robić, tylko oglądać? Nuda. Tu sobie można pogadać. Voal kompletnie nie służy do nauki, przekazywania doświadczenia, komunikacji itp. A to jest znacząca różnica. A że tutaj niewiele osób na poziomie publikuje prace... no cóż - sprowadź innych tutaj.
PS. Tam nie znajdziesz natomiast takich świetnych fotografów przyrody czy makro co tutaj!
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 19-03-2010 o 03:43
Skontaktuj się z nami