Kadry jak kadry, mi nie podchodzi nic a nic kolorystyka... nie lubie takiego przesycenia zielonym kolorem w portrecie... w krajobrazie leśnym czy łąkowym owszem ale nie portret...
Szukaj
Kadry jak kadry, mi nie podchodzi nic a nic kolorystyka... nie lubie takiego przesycenia zielonym kolorem w portrecie... w krajobrazie leśnym czy łąkowym owszem ale nie portret...
Ha ha a to forum nic a nic się nie zmienia ale jak mi to powiedział mój przyjaciel : zdjęcia muszą być przynajmniej "dobre" skoro wzbudzają takie emocje. Nie zamierzam wchodzić z nikim w polemikę i tłumaczyć się czemu zrobiłam coś tak a nie inaczej. Co do kadrów i kompozycji to powstały w szale tworzenia... i nie każdy fotograf stosuje wszystkie zasady o których była tutaj mowa, więc nie muszę tego robić ja
Po kolejne moja publikacja była wieki temu i nie mam do niej sentymentu... i wcale do niej nie wracamha ha ale przyznam szczerze że pochlebia mi ze o niej pamiętasz. Znaczy że nie przeszła bez echa
ha ha
Normalnie kłaniam się nisko i pokornie jako Niepokorna Twórczyni swoich "małych i słabych prac"
Po chwili zastanowienia i rozmowie z pewną mądrą głową, dochodze do wniosku że pokornie wracam do książek: przyswoje wszystkie te zwyczaje i zasady. Wtedy jak je będe łamała to świadomieKłaniam się i dziękuje.
Skontaktuj się z nami