Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Kasia by Novika

Domyślnie

Kadry jak kadry, mi nie podchodzi nic a nic kolorystyka... nie lubie takiego przesycenia zielonym kolorem w portrecie... w krajobrazie leśnym czy łąkowym owszem ale nie portret...

Domyślnie

Ha ha a to forum nic a nic się nie zmienia ale jak mi to powiedział mój przyjaciel : zdjęcia muszą być przynajmniej "dobre" skoro wzbudzają takie emocje. Nie zamierzam wchodzić z nikim w polemikę i tłumaczyć się czemu zrobiłam coś tak a nie inaczej. Co do kadrów i kompozycji to powstały w szale tworzenia... i nie każdy fotograf stosuje wszystkie zasady o których była tutaj mowa, więc nie muszę tego robić ja
    Po kolejne moja publikacja była wieki temu i nie mam do niej sentymentu... i wcale do niej nie wracam ha ha ale przyznam szczerze że pochlebia mi ze o niej pamiętasz. Znaczy że nie przeszła bez echa ha ha
    Normalnie kłaniam się nisko i pokornie jako Niepokorna Twórczyni swoich "małych i słabych prac"

Domyślnie

Po chwili zastanowienia i rozmowie z pewną mądrą głową, dochodze do wniosku że pokornie wracam do książek: przyswoje wszystkie te zwyczaje i zasady. Wtedy jak je będe łamała to świadomie Kłaniam się i dziękuje.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów