Close

Strona 124 z 371 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 3702
    Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Chodzi mi o Mac'a Pro z karta ATi 4870. Jest wyjscie DVI i mini DisplayPort (a nie DisplayPort)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    Chodzi mi o Mac'a Pro z karta ATi 4870. Jest wyjscie DVI i mini DisplayPort (a nie DisplayPort)
    Skoro jest DVI to po co wydawać pieniądze na przejściówki i dodatkowe kable?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ktos mi powiedzial ze przez DisplayPort jest lepiej podlaczyc monitor poniewaz wieksza ilosc kolorow obsuguje niz lacze DVI. Ile to w tym prawdy to nie wiem bo nie siedze w tym temacie (tz komputerow).

Domyślnie

Ktos mi powiedzial ze przez DisplayPort jest lepiej podlaczyc monitor poniewaz wieksza ilosc kolorow obsuguje niz lacze DVI. Ile to w tym prawdy to nie wiem bo nie siedze w tym temacie (tz komputerow).
    Tak racja! DisplayPort ma ulepszyć jakość obrazu (głębia koloru). Do tego szybciej się odświeża i jest integracja sygnału dźwięku z obrazem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dylus Zobacz posta
    Tak racja! DisplayPort ma ulepszyć jakość obrazu (głębia koloru). Do tego szybciej się odświeża i jest integracja sygnału dźwięku z obrazem
    Jakim boskim cudem jedno łącze cyfrowe może przenieść większą liczbę kolorów niż drugie? I co to znaczy, że szybciej się odświeża... Osohozi?!
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Jakim boskim cudem jedno łącze cyfrowe może przenieść większą liczbę kolorów niż drugie? I co to znaczy, że szybciej się odświeża... Osohozi?!
    Displej ma większe pasmo i odświeża tylko informacje, które zostały zmienione.

Domyślnie

No to faktycznie świetnie jak po displeju CG243W będzie odtwarzał dźwięk
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Displej to akurat tutaj skrót od DisplayPort'u :> A Ty mi tu Eizo wkladasz;d
    Ostatnio edytowane przez dylus ; 17-03-2010 o 17:12

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Ja akurat nie mowie w tym przypadku o dzwieku w Eizo! Mi glownie chodzi o parametry obrazu

I moje pytanie jest nastepujace:
    Co zyskam i w jak duzym stopniu podlaczajac Eizo do Maczka przez DisplayPort'a w porownaniu do DVI ???
    Czy wogole jest sens sie w to bawic i nie lepiej i prosciej podlaczyc przez DVI ?
    Ostatnio edytowane przez maniek750 ; 17-03-2010 o 18:10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dylus Zobacz posta
    A wszyscy, którzy pracują na DVI mają 4 kolory na krzyż.

I moje pytanie jest nastepujace:
    Co zyskam i w jak duzym stopniu podlaczajac Eizo do Maczka przez DisplayPort'a w porownaniu do DVI ???
    Czy wogole jest sens sie w to bawic i nie lepiej i prosciej podlaczyc przez DVI ?
    IMO nie zauważysz różnicy.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-03-2010 o 19:46 Powód: proszę używać multicytatów.

Strona 124 z 371 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów