Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Domyślnie Odtwarzacz BluRay

Zapragnąłem kupić taki odtwarzacz, lecz zupełnie nie wiem na co zwrócić uwagę. Myślę o jakimś dobrym stosunku jakości do ceny. Miałby być podłączony do kina Bose Lifestyle V20 i rzutnika sufitowego.
    Wśród nas jest wielu, którzy są na bieżąco, więc myślę, że pomożecie mi w moich poszukiwaniach .

Domyślnie

Ps 3
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

LG BD350V czyta NTFS najniższa cena 399 zł.
    LG BD370 nie radzi sobie z NTFS
    LG DB390 ma wszystko, czyta wszystko- 900 zł. - lepszej oferty chyba nie ma.
    zresztą sam poczytaj
    http://hdtvmania.pl/2010/03/15/promo...o-kupic-tanio/
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Ps 3
    PS 3 mam i polecam, oprócz BR można korzystać z HDD, internet i takie tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carac Zobacz posta
    PS 3 mam i polecam, oprócz BR można korzystać z HDD, internet i takie tam
    I pięknie interpoluje obraz z DVD do HD 1080p. Do tego chyba żaden odtwarzacz stacjonarny nie ma takiej mnogości ustawień obrazu i dźwięku. Trzeba tylko sobie dokupić pilota, bo sterowanie padem PS3 jako odtwarzacz jest takie sobie. Wadą konsoli jest jej głośnia praca, a raczej głośnie chłodzenie.

Domyślnie

Dzięki za tak szybką odpowiedź. Może wiecie jak taki odtwarzacz podłączyć do rzutnika Benq MP620p. Wejścia VGA/coposite/S-Video. Czy można taki rzutnik "przerobić" , żeby miał wejście HDMI ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Dzięki za tak szybką odpowiedź. Może wiecie jak taki odtwarzacz podłączyć do rzutnika Benq MP620p. Wejścia VGA/coposite/S-Video. Czy można taki rzutnik "przerobić" , żeby miał wejście HDMI ?
    Z tego co kojarzę to ten projektor służy raczej do prezentacji niż do kina. Jego natywna rozdzielczośc to XGA (1024 x 760 ) . Do HD jest przeznaczona seria W, np. W6000 ma rozdzielczość 1080p. Sygnał HD można przesłać oprócz HDMI przez composite lub DVI. O F HD jako takim możesz zapomnieć. Jakość BR i HDMI nie zostaną w tym przypadku wykorzystane. No chyba, że coś pokręciłem (nie znam osobiście tego modelu).
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 16-03-2010 o 15:48

Domyślnie

Masz rację - to projektor do prezentacji. Kupiłem go już ze 3 lata temu i wisi nieużywany. Chciałbym go w końcu odpalić ( ma "wyświecone" 20 godzin!!! ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    poprzez konwerter

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/...DMI-24914.html

cena powalająca

Domyślnie

Dzięki. Ale z ceną to chłopaki trochę "pojechały". Może konkurencja coś wymyśli za jakiś czas.

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów