Close

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 106 z 106

Domyślnie

Tzn. jakie dane? Bitrate ciezko oszukac, jak jest odpowiednio duzy, to i niski profil da rade.

Widzialem tez film zrobiony w druga strone: 1080i/50, AC35.1 640kbit/s, rozmiar pliku 4.3GB (miescil sie na plycie DVD), format .m2ts. Sredni bitrate wideo ponizej 5 Mbit/s. Jakosc obrazu: zyletka, bez zadnych zastrzezen. No, ale kompresowal sie cala noc na profesjonalnych urzadzeniach emisyjnych.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Chodzilo mi o to ze ludzie nie pisza prawdy, nie raz masz podpisane super jakosc bla bla bla... A tu kinowka z kamery schowanej w gaciach
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    Chodzilo mi o to ze ludzie nie pisza prawdy, nie raz masz podpisane super jakosc bla bla bla... A tu kinowka z kamery schowanej w gaciach
    Przy mkv jeszcze nigdy się z tym nie spotkałem. Sprawdza się kiedy będzie release i po sprawie. Poza tym chyba ciężko jest rozepchać taką kinówkę do 13GB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strus Zobacz posta
    przy mkv jeszcze nigdy się z tym nie spotkałem. Sprawdza się kiedy będzie release i po sprawie. Poza tym chyba ciężko jest rozepchać taką kinówkę do 13gb
    wlasnie mi sie trafila taka 9-cio gigowa kinowka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    wlasnie mi sie trafila taka 9-cio gigowa kinowka
    To napisz skargę do dystrybutora!
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

teraz juz tylko ebay i orgyginaly
    nie mam czasu i checi na mkv

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Uprawnienia umieszczania postów