Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 106

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

124miko, akurat w tym wypadku częstotliwość polecenia maszyny w tym wątku jest wprost proporcjonalna do jej jakości i stosunku możliwości/cena.

PS3

Nie ma co kombinować. Za 800-900PLN kupujesz najtańszy odtwarzacz BlueRay Sony czy SamsungoLG... Za 1300 PLN kupujesz odtwarzacz BlueRay, konsolę do gier (którą Ty albo Twoje dzieci wykorzystają), centrum rozrywkowe (internet na TV, przeglądarka/slideshow zdjęć) i parę innych dodatków.
    Pilot raczej niezbędny (99PLN)

Domyślnie

Ramki cenowe nie podane, więc oppo bdp-83.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

PS3 kosztuje 300 eurasow.
    a goly odtwarzacz BD tylko 120. dodatkowa zaleta: to nie jest Sony! a to ogromna zaleta

osobiscie mam jakiegos Samsunga. gra i przy tym calkiem szybko laduje plyty, co tu mozna wiecej wymagac?
    EDIT: zdaje sie ze dokladnie ten model: http://allegro.pl/item945536906_sams...wyprzedaz.html. jedyne 360 PLN vs. 1200 PLN na dodatek dziadoskiego Sony... dla mnie oczywisty wybor
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 17-03-2010 o 12:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a goly odtwarzacz BD tylko 120. dodatkowa zaleta: to nie jest Sony! a to ogromna zaleta

osobiscie mam jakiegos Samsunga. gra i przy tym calkiem szybko laduje plyty, co tu mozna wiecej wymagac?
    EDIT: zdaje sie ze dokladnie ten model: http://allegro.pl/item945536906_sams...wyprzedaz.html. jedyne 360 PLN vs. 1200 PLN na dodatek dziadoskiego Sony... dla mnie oczywisty wybor
    Tak samo kiedyś myślałem, dodatkowo uważałem konsole za zło. Dopiero jak kupiłem dla syna PS3 i sam zacząłem się tym "bawić" otwarłem oczy. Jest to bodaj jedyny produkt Sony który swoimi możliwościami połączonymi z dobrym ekranem Full HD i systemem dźwięku przestrzennego jest w stanie urwać łeb przy samej d... .
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

dodatkowa zaleta: to nie jest Sony! a to ogromna zaleta
    o ! Sony koledze przeszkadza - a w czym ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    o ! Sony koledze przeszkadza - a w czym ?
    w tym, ze jakakolwiek naprawa po uplywie gwarancji jest kompletnie nieoplacalna, bo znacznie taniej kupic nowe. a z bezawaryjnoscia u Sony to tez zbyt rozowo nie wyglada.

konsoli za zlo nie uwazam, niewykluczone, ze kiedys sam nabede (mam potomka w wieku lat 4), ale pytanie bylo o naped BluRay. nie zaprzeczam, ze fajnie jest miec combo: BD + suszarka + frytkownica + toster + czytnik kart + kamera internetowa + sex-lalka + skaner + fax. tylko jesli takie combo jest drozsze od golego urzadzenia to pojawia sie rachunek zyskow i strat.

inna kwestia jest, ze cenowo BD Player + Wii/XboX = PS3. wiec nie trzeba od razu kupowac PS3, zeby miec i to i to.

Domyślnie

Jeśli chcesz cieszyć ucho najnowszymi formatami dźwięku w HD to PS3 nie bierz pod uwagę bo ich nie rozkoduje.
    D200+słoiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    Jeśli chcesz cieszyć ucho najnowszymi formatami dźwięku w HD to PS3 nie bierz pod uwagę bo ich nie rozkoduje.
    PS3 nie musi tego rozkodowac - wystarczy, ze wysle bitstream do amplitunera, ktory sobie to rozgryzie. A to juz zdaje sie wreszcie potrafi.

- jest wyposażona (za niewielką dopłatą) w pilot oparty na technologii Bluetooth;
    To jest wada, a nie zaleta, bo przy okazji robienia pilota na BT Sony "zapomnialo" o odbiorniku podczerwieni, wiec wszelkimi pilotami uniwersalnymi (poza wynalazkami kosztujacymi tyle, co samo PS3) mozna sie podetrzec...

I zanim ktos mi wystrzeli z nowoczesnoscia i postepem: pchanie BT do pilota jest moim zdaniem niczym wiecej, niz robieniem ludziom na zlosc, bo w przypadku pilota zdalnego sterowania standardem, bardzo dobrze zreszta dopasowanym do specyfiki pracy urzadzenia, jest podczerwien. BT w przypadku tego typu urzadzen ma praktycznie same wady i zadnych zalet w porownaniu z IR.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

jedyne 360 PLN vs. 1200 PLN na dodatek dziadoskiego Sony... dla mnie oczywisty wybor
    masz jakiś osobisty uraz do firmy na eS ???
    czy kierujesz się kryterium pt. cena ??

jakieś porównanie dla autora wątku
    http://www.idoblu.co.uk/page2%20Blu-ray%20Players.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafulec Zobacz posta
    masz jakiś osobisty uraz do firmy na eS ???
    urazu nie mam. po prostu uwazam, ze to droga i ryzykowna firma. kropka.

Cytat Zamieszczone przez rafulec Zobacz posta
    czy kierujesz się kryterium pt. cena ??
    jak rozumiem w bogatej Polsce na cene sie nie patrzy?

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów