pozdrawiam![]()
Szukaj
Fajna fotkadelikatnie, naturalnie. Zastanawia mnie jedna rzecz, zwykle brzozy stoją prosto jak słupy a w tej gromadce kilka dziwnie "pokręconych" ... jak nie brzozy
![]()
Janku z jakiej Jastarni, to prawie ChałupyCo do foty... jak zwykle, pięknie i naturalnie pokazany prosty widoczek (zbieram na szeroki )
No i pięknie jedno co to ciut więcej z lewej a tak przyciołeś krzaczek, chyba że to celowe bo coś tam szpetnego siedziało to wybaczę![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Jakbys l i p stronę wyciął to mega zdjecie![]()
D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|
darko - prosiłem Proaca żeby przesadził bo mi się nie komponuje to qrde nie chciał, a ja bojażliwy jestem i musiałem sie go słuchać, a tak poważnie to czy przeanalizowałeś kadr ? chyba nie bo jezeli byś to zrobił nie pytałbyś - a odpowiedż jest prosta, brzozy są na środku kadru ? są , więc do wyboru było przyciąć i lewą i prawą aby schować mały krzaczek czy pokazać szeroko z tym krzaczkiem licząc się z tym że będe musiał aptekarzom się tłumaczyć dlaczego tak zrobiłem - wybrałem opcję z tłumaczeniem
jacekz40 - to jest nad sama zatoką pucka tam beaz przerwy wieje więc resztę mozesz sobie dopowiedzieć
Proac150 - to tak pól na pól miedzy Jastarnią a Chałupami ale wydawało mi się ze bliżej Jastarni
ps. ale moze jutro wystempluję ten krzaczek i będzie wersja dla dociekliwych![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-03-2010 o 18:36 Powód: orto.
Ostatnio edytowane przez darko ; 11-03-2010 o 01:06
Skontaktuj się z nami