a to dlaczego bo fotografia nie jest zrobiona w/g receptury Nemetha, w kwadrat, z ND 400, lub z winietą i może jeszcze w nocy, ja nie cierpię na przerost ambicji
uważam że fotografia jest co najmniej poprawna i nie widzę powodu dla którego mam z jej powodu pozwolić sobie na osobisty atak podsumowujacy mój dorobek fotograficzny przez przygodnego recenzenta który nie zachowuje obiektywizmu (odsyłam do moich wcześniejszych postów w których się do tych rad ustosunkowuję , pisanie o ilosci postów, wrzucanie do tego wora kolegów, pisanie o 14-24mm strzelającego pod słońce, to wszysko nazywasz obiektywizmem dotyczącym jedynie tej jednej fotografii - ja dziekuję za takie recenzje i rady mające rzekomo porawić moje podejscie do fotografii ) , zapomniałes już ilu to miałeś pseudo przyjaciół których odsyłałeś do piaskownicy, którzy pisali Ci otwartym tekstem ze Twoje fotografie nie mają żadnej wartości artystycznej i nic sobą nie przedstawiają, że wieje z nich nudą ect. ilu ludzi tyle gustów, zgodziłeś się z tymi teoriami - tak ? to pokaż mi gdzie i kiedy
wiesz dziwię się że mogłeś własnie Ty coś takiego napisać, stary forumowicz doskonale znający forumowe przepychanki zająłeś takie stanowisko jakbyś udawał że nie rozumiesz komentarza kolegi przetaka - no ale całe życie poznajemy się na ludziach prawda Maćku
pozdrawiam
Szukaj

Skontaktuj się z nami