Szukaj
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Prosto i przyjemnie jak zawsze.
Rozumiem zatem ze zgadzasz sie wpełni z moimi spoztrzeżeniami,a liczba wykrzykników w odpowiedzi jest odwrotnie proporcjonalna do Twej siły twórczej.
No nic,karm się dalej oklaskami klakierów i rozprawkami o dupie Maryny.
Myslałem jednak ze jesteś kim z wiekszym dystansem do siebie(zważywszy na wiek) i że docenisz choć to iż poświeciłem swój cenny czas ojca,by wyrazić swoje zdanie w tak obszerny sposób(również rzeczowy myślę).Twoja odpowiedz jest poprostu niegrzeczna a ludzi traktujesz selektywnie.
Zyczę miłego dnie mimo wszystko.
napisał pszetakskąd takie wnioski nic bardziej mylnegoRozumiem zatem ze zgadzasz sie wpełni z moimi spoztrzeżeniami......
napisał pszetakjestem i wiek nie ma tutaj znaczenia, ma światopogląd....Myslałem jednak ze jesteś kim z wiekszym dystansem do siebie......
napisał pszetaktak szczególnie te fragmenty Twojej wypowiedzi cytowane ponizej są konstruktywne i obiektywne, piszesz post wybiórczo używając argumentów (jezeli mozna je takimi nazwać) powiedziałbym socjotechnicznie, żeby wywrzeć wrazenie na czytającym jaki to Ty jesteś obiektywny i konstruktywny i jakże obiektywnie oceniasz omawiany tematpoświeciłem swój cenny czas ojca,by wyrazić swoje zdanie w tak obszerny sposób(również rzeczowy myślę)
napisał pszetakto jest zarzut ?, chyba coś z Tobą jest nie tak trudno spotykając się od 2006r w plenerze i na forum ich nie mieć, to nie forum nienawisci a przyjażni - dzięki takim własnie kolegom, zostałem bezinteresownie zaproszony do Irlandii obwieziony przez nich po plenerkach gdzie zrobiłem 2tys zdjęć , użyczono mi noclegu i nakarmiono, zrobili to ludzie których znałem tylko z forum - resztę sobie dopowiedz.....mając na uwadze nie tylko wianuszek "kolegów"z podwórka".....![]()
napisał pszetakpatrz data rejestracji na forum i ilość wystawionych wątków + aktywność i pytam co ma piernik do wiatraka, to są Twoje argumenty ? a co mają udowodnić ?.....muszą przeczytać choć połowę z 11000 twych postów......
napisał pszetaki w końcu doszliśmy do sedna sprawy, dałeś już się poznać na tym forum w klikunasu wątkach pisanych w podobnym co tutaj tonie, chcesz zaistnieć, szukasz argumentów na siłę, wmawiasz mi niegrzeczność, bo wspomniałem o moich oczekiwaniach w stosunku do Twojej twórczośći - zabolało ?......internet to medium dla wszystkich,a ja na tym forum jestem dokładnie Tym kim chce być......
mimo wszystko chyba znajdę kilka zdjęć które będą się podobać ogółowi, przepraszam masz takie ?
żądasz odemnie fotografii wybitnych - sorry ja takich nie robię, moje to prostota i kiczykowate landszafty, czy słyszałeś abym kiedykolwiek twierdził inaczej - własnie kolorki, niebo, prosty czytelny kadr a jezeli mija to się z Twoimi oczekiwaniami w stosunku do mojej osoby to trudno takie jest zycie - idż szukać uznanych mistrzów i dobrze wybieraj żebyś się nie rozczarował
również miłego dnia zyczę i nie marnuj swego cennego czasu ojca jak to napisałeś, bo nie chciałbym żeby z powodu mojej skromnej osoby cierpiała Twoja rodzina
EOT
Ostatnio edytowane przez harb ; 11-03-2010 o 12:57
Bardzo......naprawde bardzo ladnie pokazane!
Nikon http://greg77.com/
pszetak, niestety nie poświęciłeś swojego cennego czasu ojca, tylko go zwyczajnie zmarnowałeś na hurtowe obrażanie wszystkich, którym twórczość Harba podoba się. Wypraszam sobie pisanie o mnie per "klakier" czy "kolega" w cudzysłowie. Może masz problemy emocjonalne, a może rola ojca Cię przerosła... Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Napisz po ludzku co Ci się nie podoba w tej focie, a nie wywalaj tu swoich frustracji bo to nie miejsce do tego.
Przepraszam autora wątku za OT, ale poczułem się wywołany.
LED ZEPPELIN
Dla mnie gitarkaKolorki jak zawsze w moim guśćie
![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami